Πως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να έχετε έναν φορητό σκληρό δίσκο με μέγεθος 2 TB, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ασύρματα μέσω του smartphone ή το Pc σας? Το νέο Fasetto Link είναι ο νέος σκληρός δίσκο με μέγεθος μινιατούρας, αλλά τεράστιο αποθηκευτικό χώρο.

Το μέγεθος του Fasetto Link είναι 5Χ5 εκατοστά και φιλοξενεί σκληρό δίσκο τύπου SSD, με μέγιστο μέγεθος τα 2 TB. Είναι ικανό να δημιουργήσει το δικό του ανεξάρτητο WiFi δίκτυο, μέσω του οποίου έχουμε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία μας. Έτσι μπορούμε εύκολα να μεταφέρουμε όλα τα βίντεο ή φωτογραφίες μας από το smarphone μας σε αυτό, μέσω της ειδικής εφαρμογής που θα κατεβάσουμε στο κινητό μας.

Το νέο Fasetto Link είναι ανθεκτικό σε πτώσεις, διαθέτει πιστοποίηση IP68 και είναι ανθεκτικό σε σκόνη και νερό. Η φόρτιση του νέου σκληρού πραγματοποιείται μέσω της θύρας USB Type-C που διαθέτει.

Το Link έρχεται σε διάφορα μεγέθη όσο αφορά τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Το μοντέλο με 256 GB κοστίζει 349 δολάρια, με 512 GB κοστίζει 499 δολάρια, ενώ το μεγαλύτερο με 2 TB SSD κοστίζει 1.149 δολάρια. Επιπροσθέτως, η Fasetto προσφέρει δύο πολύ χρήσιμα αξεσουάρ, μία έξτρα μπαταρία με κόστος τα 29 δολάρια, αλλά και πρόσβαση μέσω 4G με κόστος τα 149 δολάρια. Μπορείτε να αποκτήσετε το Link μέσω του επίσημου website της εταιρίας από εδώ.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

CES 2017: Τα νέα Logitech G533 ασύρματα ακουστικά είναι ιδανικά για gaming

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Leaked: τα πρώτα renders του νέου BlackBerry DTEK70

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here