Στην Βαρκελώνη και κατά την διάρκεια της MWC 2107, η Sony βρήκε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πιο πρόσφατο Xperia Smart Product concept προϊόν της, το Xperia Ear. Η εταιρία αποκαλεί τα νέα ακουστικά της “Open-style CONCEPT”, διότι αυτά είναι hands-free, eyes-free και ears-free. Η Sony αναφέρει ότι τα ακουστικά της είναι ανοιχτού τύπου και σχεδιασμένα από τα διάσημα Future Lab της, εργαστήρια που έχουν σκοπό να ανακαλύψουν το επόμενο next big thing.

O τρόπος του δουλεύουν στα νέα ακουστικά ονομάζεται από την Sony, “unparalleled ambient experience”. Με λίγα λόγια ο σκοπός τους είναι να μην μας απομονώνουν από το εξωτερικό περιβάλλον, για την δική μας ασφάλεια. Επιπλέον μας ειδοποιούν για τυχόν ειδοποιήσεις που έρχονται στο smartphone μας, αλλά με τέτοιο διακριτικό τρόπο που να μην μας αποσπά την προσοχή από την αγαπημένη μας μουσική.

Sony-Xperia-Ear-Open-Style-Concept-02

Φυσικά, εν έτη 2017, δεν θα μπορούσε να λείπει ο personal assistant από τα ακουστικά, ενώ ο χειρισμός τους πραγματοποιείται μέσω των κινήσεων του κεφαλιού μας! Τέλος συνεργάζονται με το διάσημο messaging app, LINE προκειμένου να ενσωματώσουν στα ακουστικά ανεπτυγμένο σύστημα φωνητικής αναγνώρισης.

Τα νέα “Open-style CONCEPT” δεν θα γίνουν άμεσα διαθέσιμα στην αγορά και δεν γνωρίζουμε την τιμή τους. Αναμένουμε μέσα στους επόμενους μήνες να ανακαλύψουμε τα πάντα για τα νέα έξυπνα ακουστικά της Sony.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

MWC 2017: Το ολοκαίνουργιο Samsung Galaxy Tab S3 έρχεται με S-Pen

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Βίντεο Review: Εκτυπωτής Canon Selphy CP1200 (βίντεο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here