Νωρίτερα αυτόν τον χρόνο παρουσιάστηκε στην CES τα νέα ακουστικά Ambeo Smart Surround, τα οποία ήρθαν στην αγορά με δυνατότητα εγγραφής ήχου 3D. Έτσι, τα Ambeo smart earbuds όπως λέγονται λόγω της κατασκευής τους που περιβάλει όλο το ανθρώπινο κεφάλι, ήρθα αρχικά για τα iPhone αλλά τώρα η εταιρία άρχισε να τα σχεδιάζει ώστε να τα φέρει και για όλα τα Android κινητά με τις ίδιες δυνατότητες καταγραφής ήχου.

Ο CEO της Sennheiser, Andreas Sennheiser ανακοίνωσε τον νέο σχεδιασμό που θα φέρει στο Android στην IFA Global Press Conference στην Πορτογαλία. Συγκεκριμένα ο Sennheiser είπε στο The Korea Herald.com ότι “We are working with Samsung on the Ambeo smart headset to make it available for Android devices.” Είπε επίσης ότι η εταιρία ήθελε να φέρει το Ambeo earbud στην αγορά μιας και το λειτουργικό σύστημα της Google είναι το κυρίαρχο λειτουργικό smartphones στην αγορά και στην συνέχεια πρόσθεσε ότι η συνεργασία της εταιρίας με την Samsung θα δώσει περισσότερη αξιοπιστία στο προϊόν.

AMBEO_Smart_Surround

Μπορεί να φαίνεται αρκετά περίεργο το γεγονός ότι η Sennheiser θέλει να συνεργαστεί με την Samsung μόνο και μόνο για να φέρει ένα ζευγάρι ακουστικά σίγουρα διαφορετικά από τα άλλα, όμως η Samsung ήδη έχει συνεργαστεί για να φέρει τα AKG earbuds για το Samsung Galaxy S8. Ωστόσο, για την Sennheiser ο ερχομός των 3D ακουστικών είναι μια άλλη στρατηγική μιας και πιστεύουν ότι με τον ερχομό του VR στην καθημερινότητα τα Ambeo smart earbuds θα είναι πολύ χρήσιμα.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το πρώτο σεμινάριο φωτογραφίας από Smartphone στo Public Καβάλας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το νέο smartphone της ZTE με Android Nougat στα 130$

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here