Η Bang & Olufsen (B&O) δεν είναι η εταιρία που σκέφτεσαι όταν θέλεις να αποκτήσεις ένα οικονομικό προϊόν ήχου και εικόνας. Βέβαια τα τελευταία χρόνια έχει κυκλοφορήσει αρκετές, για τα δεδομένα της, οικονομικές συσκευές, προσπαθώντας να προσεγγίσει το ευρύ κοινό. Πρόσφατα είδαμε το νέο της bluetooth ηχείο, Beoplay A2 και σήμερα θα αναφερθούμε στα ολοκαίνουργια ακουστικά της, Beoplay H4.

Τα Beoplay H4 δεν είναι φτηνά, αλλά είναι τα πιο ποιοτικά ακουστικά του πλανήτη που μπορείς να αποκτήσεις σε αυτό το κόστος. Συγκεκριμένα, η τιμή τους είναι 300 δολάρια και είναι κατά 100 δολάρια ποιο οικονομικά από τα Beoplay H7 και 200 δολάρια πιο οικονομικά από τα Beoplay H9.

uov6bmzqqyxko1n4zbni

Το σχεδιασμός τους είναι over-ear, που σημαίνει ότι τα ακουστικά “κάθονται” γύρο από τα αυτιά μας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την άνεση χρήση τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Οι drivers τους έχουν 40 χιλιοστά διάμετρο και διαθέτουν κουμπιά για τον έλεγχο της μουσικής, χωρίς να αγγίζουμε το smartphone μας. Φυσικά η σύνδεση τους με το κινητό μας, πραγματοποιείται μέσω Bluetooth.

Τα νέα Beoplay H4 διαθέτουν ποιοτική κατασκευή από premium υλικά όπως δέρμα και αλουμίνιο. Σύμφωνα με την Bang & Olufsen (B&O), τα ακουστικά έχουν 19 ώρες συνεχόμενου playback, με 2.5 ώρες φόρτιση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο website της εταιρίας, από εδώ.

image5beoplay h4

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το πρώτο render του OnePlus 4 ? (βίντεο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Lenovo Yoga A12: Το νέο Android Tablet που πρέπει να δεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here