Η Google, πάνω στην ώρα για την επερχόμενη ημέρα της γης που είναι στις 22 Απριλίου, επανασχεδίασε το σε όλους μας γνωστό και χρήσιμο Google Earth, για Web και Android. Η νέα έκδοση, προσθέτει  χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους χρήστες να δουν 3D χάρτες συγκεκριμένων θέσεων, να μάθουν για τυχαία σημεία σε όλο τον κόσμο, ακόμα και να λάβουν ξεναγήσεις από τον browser τους.

Αυτές οι ξεναγήσεις είναι διαδραστικές και οδηγούνται από επιστήμονες, ερευνητές, αλλά και γενικά εμπειρογνώμονες, βοηθώντας τους χρήστες να μάθουν περισσότερα για τον κόσμο μας. Η Google  επισήμανε ότι περισσότερα από 50 διαδραστικά ταξίδια είναι διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένης μιας ξενάγησης στο Εθνικό Πάρκο Gombe της Τανζανίας.

Επιπλέον, 6 βίντεο που γυρίστηκαν με την βοήθεια του BBC Earth σε διαφορετικούς βιότοπους , είναι διαθέσιμα για προβολή.

gearth_fgpx

Το νέο Google Earth προσθέτει επίσης το κουμπί “αισθάνομαι τυχερός” το οποίο προφανώς δανείστηκε από το Google Chrome. Αν κάνετε κλικ σε αυτό τότε η υπηρεσία θα σας μεταφέρει κάπου τυχαία. Όπως για παράδειγμα σε όπερες στην Ιταλία και θερμές πηγές στην Ιαπωνία, δείχνοντάς σας παράλληλα ενδιαφέροντα γεγονότα για το εκάστοτε μέρος.

Ενώ είστε εκεί, θα μπορείτε επιπλέον να δείτε την τοποθεσία σας και να περιηγηθείτε σε αυτή σε τρεις διαστάσεις, από το κινητό η τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας την νέα     3D λειτουργία της υπηρεσίας. Απλά πατήστε το κουμπί 3D στην γωνία του UI και θα είστε σε θέση να δείτε πανοραμικά τα σπουδαιότερα ιστορικά, αρχιτεκτονικά και γεωγραφικά θαύματα στον κόσμο!

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

To Galaxy S8 με δύο κάμερες ή το επερχόμενο Galaxy Note 8 ?

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Facebook F8 ημέρα πρώτη: κάμερα, AR, Gaming και bots

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here