Χρήστης του ChromeOS και Redditor, InauspiciousPagan, ανέβασε ένα sceenshot με το νέο ChromeOS και το built-in night mode που κάνει το λειτουργικό της Google ακόμη ανανεωμένο και φιλικό προς τον χρήστη. Στην μελλοντική του αναβάθμιση η λειτουργία νύχτας αλλά και η χειροκίνητη φωτεινότητα είναι ένα από τα βασικά features τοy GoogleOS. Η νυχτερινή λειτουργία πρόκειται ενσωματωθεί στο ChromeOS στην έκδοση 60. Και σύμφωνα με τον InauspiciousPagan πρόκειται κάτι τέτοιο να κάνει το UI στο μάτι ακόμη πιο φιλικό.

Το screeshot έγινε από την συσκευή του InauspiciousPagan από το Asus Chromebook Flip C302CA. Μέχρι στιγμή κάνεις άλλος δεν φαίνεται να έχει αποσπάσει κάποιες πληροφορίες για το ChromeOS και αυτό σημαίνει ότι η λειτουργία του night mode είναι διαθέσιμη μόνο σε συγκεκριμένες συσκευές όπως οι Canary built.

Αυτή ίσως να είναι και η τελευταία σε μία σειρά από τις βελτιώσεις που γίνανε στο UI της Google. Αξίζει να σημειωθεί ότι η λειτουργία του night mode μπορεί να βρεθεί και στις τελευταίες εκδόσεις του Android ;όπου το Material Desing που έφτασε στο ChromeOS  κάνει σιγά σιγά βήματα προς την πραγματικότητα, ήρθε να μην ξεχάσουμε με το Android Lollipop. Το Stable Channel του ChromeOS είναι στην έκδοση 58.0.3029.112, ενώ η έκδοση 60 θα γίνει διαθέσιμη τον Αύγουστο.

Chrome_OS_Night_mode

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Android O : ποιες συσκευές θα δεχτούν το ολοκαίνουργιο Android O

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

H Lenovo ανακοινώνει "σιωπηλά" τα πολύ οικονομικά Moto C και Moto C Plus

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here