Ένα από τα χαρακτηριστικά της Apple είναι εδώ και χρόνια ο Safari browser. Έτσι, το Safari είχε με τα τελευταία update της  Apple ένα χαρακτηριστικό διαφορετικό που τους άλλους browsers, δηλαδή την reading list. Στην ουσία αυτό που κάνει είναι να δημιουργεί λίστες από ιστοσελίδες αλλά και άρθρα που μπορούμε να αποθηκεύσουμε και να τα διαβάσουμε αργότερα. Υπάρχουν και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες όπως το Pocket που μπορούν να μας βοηθήσουν, αλλά αυτή η λίστα είναι ενσωματωμένη στον browser αυτόν καθ’ αυτόν.

Φαίνεται ότι η Google θα μπορούσε να εισάγει ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό. Έτσι, σύμφωνα με το 9to5Mac , η Google πρόσφατα να φτιάξει το Chrome 57 για τo MacOS, τα Windows και τα Linux , που σημαίνει ότι η έκδοση για τα κινητά είναι προ των πυλών. Και όπως φαίνεται στην  παραπάνω φωτογραφία, το Chrome για το iOS φαίνεται να έχει την Reading List.

Ωστόσο, η Google όπως όλα δείχνουν έχει κάνει καλύτερη δουλεία από ότι η Apple, αφού σύμφωνα με αναφορές, έχει καταφέρει να χωρίσει τα άρθρα σε “Μη Αναγνωρισμένο” και σε “Σελίδες που έχετε διαβάσει”.

Δεν είναι μια πρωτοποριακή λειτουργία που θα ενθουσιάσει την κοινή γνώμη, αλλά είναι μια βελτίωση που θα αλλάξει την εμπειρία χρήσης. Και τόσο καιρό η Apple δεν το είχε καταφέρει αυτό.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Τα νεα Huawei P10 και P10 Plus διαθέτουν την καλύτερη κάμερα σε smartphone (σχεδόν)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Η Nokia έρχεται για να κοντράρει με την νέα της ναυαρχίδα το Galaxy S8

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here