Βίντεο Review: Nintendo Switch (βίντεο)

To Nintendo Switch διαθέτει οθόνη 6.2″, ανάλυσης 720p που αποδίδει 1280 x 720 pixels όταν χρησιμοποιείται στην handheld λειτουργία. Όταν έχουμε το Switch συνδεδεμένο στο dock, αποδίδει 1080p μέσω του HDMI καλωδίου, στην τηλεόραση μας. Ο επεξεργαστής του Switch είναι ένας Nvidia Tegra, σχεδιασμένος αποκλειστικά για την νέα κονσόλα της Nintendo.

To Nintendo Switch έρχεται 32 GB εσωτερικό αποθεκευτικό χώρο, νούμερο που φαντάζει ιδιαίτερα μικρό σχέση πάντα με τα ανταγωνιστικά 500GB και 1TB Xbox One και PS4. Βέβαια μας δίνεται η δυνατότητα να επεκτείνουμε τον εσωτερικό με τη χρήση κάρτας MicroSD. Τα παιχνίδια του Switch θα έρχονται σε κάρτες μνήμης (GameCards), έτσι ο εσωτερικός χώρος θα μένει σχεδόν ανέπαφος.

nintendo switch

Η Nintendo αναφέρει ότι η διάρκεια της μπαταρίας του Nintendo Switch είναι ανάμεσα στις 2.5 με 6 ώρες παιχνιδιού, ανάλογα με το πόσο ενεργοβόρο θα είναι το παιχνίδι που παίζουμε. Αναλογικά, η εταιρία αναφέρει ότι αν παίζουμε τον ολοκαίνουργιο The Legend of Zelda: Breath of the Wild, το νέο Switch θα μας κρατήσει για 3 ώρες. Η φόρτιση της μπαταρίας πραγματοποιείται μέσω της θύρας USB Type-C που διαθέτει η κονσόλα.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το gameplay του νέου Switch, που όσο και να προσπαθήσουμε να σας το περιγράψουμε δεν θα το καταφέρουμε. Μπορείτε να δείτε τα παρακάτω βίντεο:

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Microsoft: Ανοίγει την πόρτα της gaming αγοράς στους Developers

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

O Google Assistant πάει παντού. Δες αν η συσκευή σου τον υποστηρίζει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here