Έχουμε ήδη δει ή ακούσει για τα αρνητικά της νέας Nintendo συσκευής, οπότε ήρθε η ώρα να δούμε και κάποια θετικά του. Κάθε κονσόλα στην αρχή της διάθεσης της έχει κάποια μικροπροβλήματα, έτσι και το Nintendo Switch, όπου είναι μέχρι στιγμής και η πιο ενδιαφέρουσα κονσόλα της εταιρίας έως τώρα. Και για αυτόν τον λόγο θα σας μιλήσουμε για τα θετικά του.

Φορητότητα 

Το Switch παρόλες τις ανησυχίες σχετικά με αυτό που έχουν εκφραστεί, η Nintendo έχει δημιουργήσει μία υβριδική κονσόλα, τόσο σταθερή όπως το Nintendo Wii, όσο και φορητή κονσόλα. Δηλαδή, μπορεί να αλλάξει σε handheld λειτουργία από κανονική λειτουργία του συνδεδεμένο με την τηλεόραση μας. Αυτή η καινοτομία από την Nintendo τείνει να δουλέψει στις νέες συσκευές της.

Επερχόμενα Games του 2017  

Με την έναρξη διάθεσης της συσκευής στην αγορά τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα για αυτήν την κονσόλα είναι ελάχιστα, ωστόσο το 2017 θα υπάρχουν πληθώρα παιχνιδιών στην αγορά που θα κυκλοφορήσουν. Η Nintendo γενικά σε πολλές κονσόλες της δεν έχει διαθέσει και τόσο ποιοτικά παιχνίδια, όμως αυτό φαίνεται να αλλάζει με την κυκλοφορία του Zelda, του Mario Kart 8 Deluxe που θα έρθει στην αγορά τον Απρίλιο, το Splaton 2 με μήνα κυκλοφορίας το καλοκαίρι αλλά και το Super Mario Odyssey τον φθινόπωρο του 2017 και όπως φαίνεται θα είναι μια επιτυχημένη χρονιά για το νέο Switch.

Διάρκεια Ζωης της Μπαταρίας

Το Nintendo Switch έχει μια πολύ βελτιωμένη μπαταρία η οποία κρατάει ακόμη και βαριά χρήση gaming, όπως με το Zelda:Breath of the Wild που όπως αναφέραμε παραπάνω θα είναι από τα πρώτα παιχνίδια με τα οποία θα έρθει η κονσόλα αυτή.

Εντυπωσιακός Σχεδιασμός

Με το Playstation 4 ή το Xbox One μπορούμε να βρούμε μέσα στην συσκευασία εκτός από την κονσόλα, το χειριστήριο αλλά και καλώδια με το οποία μπορούμε να την συνδέσουμε στην τηλεόραση μας. Από την άλλη πλευρά, το Nintendo switch είναι μία οθόνη που στην συσκευασία έχει δύο controllers γνωστούς και ως Joy-Con, όπου για τα δύο χειριστήρια του έχει και μια επιπλέον λαβή έτσι ώστε  να μην έχουμε επαφή με την συσκευή. Ωστόσο, το Switch έχει και υποδοχές για σύνδεση στην τηλεόραση.

Δεν είναι το Wii U

Mε το νέο Nintendo η εταιρία έδειξε ότι μπορεί σχεδιαστικά να συναρπάσει και να παράγει μια συσκευή αντάξια του ανταγωνισμού. Το Wii U ήταν σχεδιασμένο για να κάνει τόσο πολλά πράγματα που τελικά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα από όλα αυτά. Σε αντίθεση με αυτό το Nintendo Switch είναι ένα υβριδικό μηχάνημα καθώς μπορεί να κάνει πολλά πράγματα για αυτό και είναι η καλύτερη ίσως φορητή κονσόλα παιχνιδιών που έγινε ποτέ.

Μπορείτε να δείτε και το review μας σε συνεργασία με το κατάστημα Public Καβάλας εδώ!

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Gear VR: Το νέο σύστημα εικονικής πραγματικότητας της Samsung

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Nintendo Switch: Έγινε sold out σε πολλά καταστήματα του εξωτερικού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here