Σήμερα έχουμε ένα ενδιαφέρον νέο για όσους μεγαλώσαν παίζοντας το The Sims στον υπολογιστή τους. To πρώτο The Sims παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2000, ενώ μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει αμέτρητα expansions και συνολικά τέσσερις εκδόσεις. Πριν μερικές ώρες η EA, που εξαγόρασε την Maxis, ανακοίνωσε ότι θα φέρει πολύ σύντομα το πρώτο The Sims για Android και iOS συσκευές.

Να τονίσουμε ότι δεν πρόκειται για την πρώτη μεταφορά κάποιου παιχνιδιού The Sims σε φορητές συσκευές, καθώς έχουν κυκλοφορήσει ήδη τα The Sims Freeplay και The Sims Social. Βέβαια το σημερινό νέο αφορά την πλήρη έκδοση του πρώτου The Sims, ακριβώς όπως το παίζαμε πίσω στα 00s.

H νέα πλήρης έκδοση του The Sims μοιάζει αρκετά με τα The Sims Freeplay και The Sims Social που ήδη κυκλοφορούν για mobile συσκευές, όσο αφορά τα γραφικά. Βέβαια στην νέα έκδοση θα μπορούμε να κάνουμε όλα όσα κάναμε στην πρώτη έκδοση του, όπως τα κτίσουμε σπίτια ή να επικοινωνήσουμε τους Sims μεταξύ τους.

Η EA ανακοίνωσε μεν το ερχομό του The Sims σε Android και iOS συσκευές, χωρίς όμως να αναφέρει συγκεκριμένη ημερομηνία. Στο επίσημο website του αναφέρουν ότι θα έρθει πολύ σύντομα, ενώ μπορείτε να δώσετε το email σας για να ενημερωθείτε πρώτοι. Επισκεφτείτε το επίσημο website της εταιρίας από εδώ.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Leaked: Το νέο iPhone SE (2017) θα έρθει στις 5 Ιουνίου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Τα Windows 10 θα έρθουν με το ανανεωμένο UI και ‘Fluent Desing System’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here