Μήνες μετά την διάθεση του ρετρό παιχνιδιού Super Mario από την Nintendo για της Apple συσκευές, επιτέλους ήρθε η στιγμή που σήμερα μπορούμε και επίσημα να το βρούμε και το Play Store.

Πρίν από λίγες ημέρες είχαμε αναφέρει ότι θα έρθει σύντομα και στις Android συσκευές το νέο Super Mario Run, οπότε και αυτή η μέρα έφτασε και επίσημα. Όπως, και στο iOS έτσι και στο Android θα διατεθεί δωρεάν, αλλά αν θέλουμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι εκτός των τριών πρώτων level τότε θα πρέπει να καταβάλουμε το ποσό των $10.

Η έκδοση κυκλοφορίας του νέο Super Mario θα είναι η 2.0.0 και όχι η 1.1.2 που είχε διατεθεί στο iOS, οπότε αναμένουμε τις βελτιώσεις τους παιχνιδιού.

super mario run

Από την περιγραφή του παιχνιδιού στο Google Play αναφέρει η Nintendo ότι “the kind of Mario game you can play with one hand,”  οπότε μην νομίζετε ότι έχει δραματική αλλαγή από αυτήν του iOS.

Ωστόσο, η γνώμη των χρηστών είναι διαχωρισμένη αφού μόλις το 3%  που το έχει κατεβάσει έχει πληρώσει το ποσό των $10 για την full έκδοση του. Αυτό δεν ακούγετε και μεγάλο ποσοστό για το νέο παιχνίδι της Nintendo, τώρα μένει να δούμε η εταιρία πως θα αντιμετωπίζει αυτό το γεγονός.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

To έξυπνο ημερολόγιο τοίχου που όλοι θα θέλαμε στο γραφείο μας (βίντεο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το Facebook φέρνει την Live μετάδοση βίντεο από το PC μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here