Στα μέσα Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε από την Nintendo το νέο και ανανεωμένο Super Mario Run για της συσκευές της Apple, δηλαδή για τα iPhone και τα iPad. Με αυτήν την ανακοίνωση μέσα σε λίγες μέρες εκατομμύρια χρήστες κατέβασαν αυτό το app. Και η ίδια η εταιρία έκανε λόγο πως δεν το ανακοίνωσε και στις Android συσκευές ώστε να αποτρέψει την πειρατεία της συγκεκριμένης εφαρμογής από άγνωστες πηγές.

Αυτή η στιγμή έφτασε και η Nintendo ανακοίνωσε ότι το Super Mario θα έρθει τον Μάρτιο στις συσκευές μας. Έτσι, νωρίς το πρωί του Σαββάτου η Nintendo αποκάλυψε ότι το παιχνίδι για τις Android συσκευές μας θα ξεκινήσει επίσημα την διάθεση του στο Google Play στις 23 Μαρτίου. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να κάνουν προ-εγγραφή της εφαρμογής έτσι ώστε όταν γίνει επίσημο να ειδοποιηθούν.

super mario run

Το Super Mario Run θα είναι διαθέσιμο δωρεάν, αλλά για να προχωρήσετε και να ξεκλειδώσετε όλο το παιχνίδι θα πρέπει να καταβάλετε το ποσό των 9,99 ευρώ, όπως δηλαδή συμβαίνει και το iOS.

Ακόμη, το νέο app της Nintendo ίσως να έρθει με την νέα βελτιωμένη έκδοση του δηλαδή την 2.0.0, όπου στα iPhone έχει την έκδοση του 1.1.2 . Ακόμη, στην νέα έκδοση έρχονται και βελτιώσεις στους χαρακτήρες αλλά και στους κόσμους που μπορεί να παίξει ο χρήστης.

Τέλος μένει να δούμε αν επιβαιβεωθούν τα λεγόμενα της εταιρίας σε λίγες μέρες.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η Samsung έρχεται δυναμικά με το Galaxy S8

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Φόρτιστε την συσκευή σας μέσω NFC

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here