Είναι γνωστό, ότι όλο και περισσότεροι κατασκευαστές παιχνιδιών προτιμούν το Steam για να εκδίδουν τα παιχνίδια τους. Η διαδικασία αυτήν γινόταν μέχρι σήμερα μέσω μιας πλατφόρμας, το Steam Greenlight.

Ωστόσο η Valve ανακοίνωσε ότι πρόκειται να απενεργοποιήσει το Steam Greenlight, μιας και δημιούργησε τον διάδοχό του, το Steam Direct. Το Steam Direct υπόσχεται την ευκολότερη πρόσβαση τον developer στο store, όπως και το σταμάτημα τον votes για την προσθήκη νέων παιχνιδιών στο Steam.

Για την προσθήκη ενός νέου παιχνιδιού στο Steam, θα πρέπει ο εκδότης να περάσει από κάποιες διαδικασίες. Συγκεκριμένα η Valve ζητά την συμπλήρωση κάποιων ηλεκτρονικών εγγράφων, κάποια αποδεικτικά στοιχεία που να ταυτοποιούν αυτόν ή την εταιρία που κατασκευάζει το παιχνίδι και κάποια φορολογικά έγγραφα. Οι Developers θα πληρώνουν επίσης ένα χρηματικό ποσό στην Valve για κάθε παιχνίδι το οποίο δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα.

Αυτή η αλλαγή αποτελεί ένα μόνο κομμάτι από αυτά που υπόσχεται να αλλάξει η Valve στο Steam. Ως στόχο έχει θέσει να δημιουργήσει ένα πιο φιλικό περιβάλλον στους χρήστες, συνδέοντάς τους με τα παιχνίδια που αγοράζουν. Οι επερχόμενες αλλαγές στο Steam θα βοηθήσουν τους Gamers να αναζητούν ευκολότερα τα είδη παιχνιδιών που προτιμούν και γενικά να έχουν μια καλύτερη εμπειρία μέσω της εφαρμογής. Η Valve προσθέτει ότι το Direct αποτελεί μια εξελίξιμη διαδικασία, οπότε αναμένουμε να δούμε αρκετά updates στο μέλλον.

Τέλος περιμένουμε να δούμε το Steam Direct να αντικαθιστά το Greenlight την άνοιξη του 2017.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Ποια Smartwatches θα δεχτούν το νέο Android Wear 2.0?

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Leaked: Το Moto G5 Plus με σάρκα και οστά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here