Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών, το Myst, έρχεται μετά από αρκετό καιρό στην πλατφόρμα του Android με την ονομασία realMyst.

Πίσω από την ανάπτυξη του παιχνιδιού βρίσκεται η εταιρεία Noodlecake η οποία έχει προχωρήσει σε διάφορες βελτιώσεις προσθέτοντας δυναμικά περιβάλλοντα αλλά και δυνατότητα αποθήκευσης της πορείας του χρήστη στο παιχνίδι. Το Myst αποτελεί ένα από τα καλύτερα παιχνίδια γρίφων που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, ενώ ενδεικτικό είναι ότι μέχρι το 2002, αποτελούσε και το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία, πριν το εκθρονίσει το “The Sims”.

screen520x924
Στιγμιότυπα του παιχνιδιού

Η πρώτη του εμφάνιση έγινε το 1993 σε υπολογιστή Macintosh ενώ τα επόμενα χρόνια έχει παρουσία σε διάφορες πλατφόρμες όπως αυτή του πρώτου PlayStation, του Sega Saturn και του Nintendo DS. Στο iPhone έκανε την εμφάνισή του το 2009, χωρίς να υπάρχει κάποια ενημέρωση για ποιο λόγο η κυκλοφορία του στο Android καθυστέρησε τόσο πολύ.

Η τιμή του έχει οριστεί στα 6,99€ και περιλαμβάνει ολόκληρο το παιχνίδι χωρίς να απαιτούνται επιπλέον αγορές μέσα από το παιχνίδι για την πλήρη εμπειρία.

Δείτε το trailer του παιχνιδιού από το κανάλι της NoodlecakeGames στο Youtube:

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Google: Καλεί πίσω το προσωπικό της στις Η.Π.Α λόγω διατάγματος του Donald Trump

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

To LG Watch Style έρχεται με Android Wear 2.0 και 249 δολάρια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here