Τα ασύρματα ποντίκια είναι τα καλύτερα για gaming, καθώς γλιτώνουμε τα περιττά καλώδια που μπορεί να μπουν ανάμεσα σε εμάς και στον στόχο μας. Βέβαια τα περισσότερα wireless mouse δεν μπορούν να “πιάσουν” τις καθυστερήσεις των ενσύρματων ποντικιών, με αποτέλεσμα να μην τα προτιμάνε οι gamers.

To νέο ασύρματο ποντίκι της Razer προσπαθεί να δώσει λύση στο παραπάνω πρόβλημα. Το Razer Lancehead λειτουργεί στα 2.4GHz και όχι με Bluetooth, ενώ η εταιρία ευελπιστεί ότι οι επιδόσεις του θα πείσουν τους gamers να το χρησιμοποιήσουν.

Lancehead razer

Το νέο Razer Lancehead διαθέτει sensor με 16,000 DPI και μπορεί να καλύψει 210″ το δευτερόλεπτο. Επίσης έρχεται με μηχανικά πλήκτρα της Razer, ειδικό κουμπί για γρήγορα εναλλαγή των DPI, αλλά και μερικά επαναπρογραμματιζόμενα κουμπιά. Η εταιρία κυκλοφορεί επίσης το ίδιο μοντέλο με καλώδιο, ονομάζοντας το, Lancehead Tournament Edition και ταχύτητες που φτάνουν τις 210″ το δευτερόλεπτο.

Και τα δύο μοντέλα της Razer είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία και αναμένονται να κυκλοφορήσουν τον Ιούνιο. Το ασύρματο κοστίζει 140 δολάρια, ενώ η έκδοση με καλώδιο κοστίζει 80 δολάρια.
Rzr_Lancehead_V4 copy

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

H Samsung θέλει να βοηθήσει στην αποφυγή ατυχημάτων σε αυτοκίνητο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Acer Aspire U27: Το νέο A-I-O PC της Acer με υδρόψυξη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here