Παρά τις μεγάλες κυκλοφορίες όπως το Resident Evil 7 και το Dirt Rally VR, το 2016 ήταν ένα σχετικά ήσυχο ξεκίνημα για την πορεία το Playstation VR (PSVR) στην αγορά, αλλά η Sony υπόσχεται ότι αυτό θα αλλάξει φέτος.

H Ιαπωνική εταιρία δήλωσε αυτή την βδομάδα, ότι πάνω από 220 τίτλοι παιχνιδιών και εφαρμογών είναι υπό ανάπτυξη για το PS VR, ενώ περισσότεροι απ αυτούς θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2017. Φυσικά πιστεύουμε ότι μέσα σ αυτούς τους 220 τίτλους θα υπάρχουν και εφαρμογές οι οποίες δεν παραπέμπουν σε κάποιο παιχνίδι, μιας και το VR υποστηρίζει διάφορους τύπους περιεχομένων όπως βίντεο 360 μοιρών αλλά και μουσικά βίντεο κλιπ σχεδιασμένα ειδικά για το PSVR.

virtual reality vr

Τούτου λεχθέντος, η Sony ανέφερε κάποια από τα επερχόμενα παιχνίδια στο δελτίο τύπου της τα οποία θα υποστηρίζουν το PSVR. Τα πιο σημαντικά από αυτά είναι το Gran Turismo sport, το Ace Combat 7,  το Final Fantasy XV, καθώς και το Tekken 7.Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι τα πρώτα 3 αναφερθέντα παιχνίδια υποστηρίζουν μερικές λειτουργίες του VR , γεγονός που σημαίνει ότι δεν γίνεται να τα παίξουμε αποκλειστικά μέσω του PSVR, χωρίς δηλαδή να χρησιμοποιήσουμε και το PS4.

Η Sony επίσης, επιβεβαίωσε ότι 100 τίτλοι συνολικά έχουν κυκλοφορήσει για το PSVR από τις 19 Φεβρουαρίου του 2016, καθώς και ότι έχουν πουληθεί 915.000 συσκευές VR, αριθμός πολύ κοντά στον αρχικό στόχο της εταιρίας που είναι το 1 εκατομμύριο μέχρι το τέλος του Απριλίου.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Νέο βίντεο που αποκαλύπτει τον σχεδιασμό του Galaxy S8

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το Mi Mix 2 θα έχει τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη(;)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here