Η Sony είχε παρουσιάσει πριν από λίγα χρόνια μια streaming υπηρεσία που την ονόμασε PlayStation Now. Τώρα με αυτήν την υπηρεσία οι κάτοχοι PS4 μπορούν να παίζουν παιχνίδια του PS3 χωρίς να τα κάνουν download. Η υπηρεσία αυτή έγινε και διαθέσιμη πλέον και στα PC.

Σε ένα post του PlayStation Blog, ο  ανώτερος διευθυντής Marketing της υπηρεσίας PS Now Brian Dunn ανακοίνωσε ότι θα δώσει δοκιμαστικά ένα “private test” όπως το είπε για το PS4. Αν είστε συνδρομητής της υπηρεσίας της Sony τότε έχετε στο μυαλό σας τα email σας διότι ίσως να σας έρθει κάποιο invite για αυτό το test.

Μιας και δεν μπορεί να θεωρηθεί σύμπτωση, ότι η Microsoft θα έρθει με την δική της υπηρεσία Xbox Game  Pass για τους κατόχους της Xbox One κονσόλας. Παρόλα αυτά η Microsoft αποφάσισε με το αντίτιμο των $9.99 τον μήνα να κατεβάζουν τα παιχνίδια αυτοί οι κάτοχοι και όχι να τα κάνουν streaming όπως στο PS Now .

Αυτή η προσθήκη είναι πολύ σημαντική για την Sony με την αναβάθμιση των παιχνιδιών με το PS Now, όμως η τιμή των $19.99/ μήνα είναι υψηλή. ωστόσο μπορείτε και για 3 μήνες να πληρώσετε στα $44.99 όμως εξακολουθεί και είναι ακριβότεροι λύση από αυτήν του Xbox Game Pass.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Μπορείς να προπαραγγείλεις το Huawei P10 Lite σήμερα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

OnePlus 3T Colette Edition: Το νέο OnePlus 3Τ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here