Το Nintendo Switch έκανε προχθές το πρώτο του λανσάρισμα επίσημα και ακόμη δεν ήρθε στην αγορά εξαφανίστηκε! Το Switch είναι ήδη sold out σε πολλά καταστήματα με έδρα κυρίως το εξωτερικό. Σύμφωνα με προηγούμενο άρθρο μας, ο David Cole επικεφαλής της DFC ανέφερε ότι η ζήτηση της κονσόλας θα είναι αρκετά μεγάλη και οι ελλείψεις θα είναι εμφανείς.

Έτσι, σε μεγάλα καταστήματα στο εξωτερικό έχουν σημειωθεί οι πρώτες ελλείψεις, όπως στο Amazon. Ωστόσο, δεν θα χρειαστεί οι καταναλωτές να περιμένουν πολύ αφού η Nintendo έχει αρχίσει να διαθέτει την δεύτερη φουρνιά των Switch συσκευών.

Ο επικεφαλής της DFC, David Cole
Ο επικεφαλής της DFC, David Cole

Καθώς οι περισσότεροι προσπαθούν να βρουν την νέα κονσόλα η οποία έγινε διαθέσιμη την Παρασκευή, τα στελέχη της Nintendo στο Κιότο παρακολουθούν την κίνηση της αγοράς και πως αυξάνονται τα νούμερα πώλησης του Switch.  Με την πρώτη επιτυχία της εταιρίας να είναι εμφανείς κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο της διάθεσης της συγκεκριμένης κονσόλας, η Nintendo αναφέρει πως αυτός δεν ήταν ο στόχος της αφού όπως είχαμε πει σε περασμένο άρθρο μας στόχος της εταιρίας είναι να φτάσει τις 40 εκατομμύρια πωλήσεις. Μετά την απογοήτευση για το Wii U όπου δεν κατάφερε να πείσει το καταναλωτικό κοινό, το Switch ήρθε ώστε να διορθώσει κάπως τα πράγματα.

Δείτε το νέο βίντεο Review του Nintendo Switch εδώ

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Τα Top 5 θετικά του νέου Nintendo Switch

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Ετοιμαστείτε να κάνετε κλήσεις με την Alexa της Amazon

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here