Παρόλο μερικά μικροπροβλήματα και bug, το Nintendo Switch σημειώνει τεράστιους αριθμούς πωλήσεων. Σε πολλές χώρες μάλιστα ξεπερνάει και τις αντίστοιχες πωλήσεις άλλων consoles κατά την ανακοίνωσή τους, όπως αυτή του PS4. Μια από αυτές τις χώρες είναι η Ισπανία όπου η επαναστατική κονσόλα της Nintendo πούλησε 8000 περισσότερα κομμάτια από το Play Station 4. Οι πωλήσεις έχουν ανοδική πορεία στην Αμερική και στην γενέτειρα της εταιρίας την Ιαπωνία. Συγκεκριμένα η εν λόγω συσκευή ξεπέρασε τις πωλήσεις των προηγούμενων κολοσσών της ίδιας της εταιρίας, τα Wii και Wii-U.

Όπως είδαμε και σε προηγούμενο άρθρο, τα νούμερα είναι εντυπωσιακά και φαίνεται ότι η modular κονσόλα της Nintendo κατάφερε να πείσει τους καταναλωτές, παρά την σχετικά μικρή γκάμα παιχνιδιών που διαθέτει. Αυτό όμως που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η διαφορετικότητα μεταξύ των άλλων κονσόλων της εταιρίας. Το Nintendo Switch προσεγγίζει εντελώς διαφορετικά την έννοια του παιχνιδιού σε σχέση με τους προγόνους του. Κατάφερε να γεφυρώσει σημαντικά το χάσμα μεταξύ του Mobile και του Home Gaming με την άμεση μετατροπή του συστήματος, κάτι που είχε προσπαθήσει να κάνει και με το Wii-U. Αυτό που κατάφερε όμως πραγματικά η Nintendo είναι να φέρει περισσότερο κόσμο στο στρατόπεδό της , μιας και το προϊόν δεν αγοράστηκε μόνο από αυτούς που αναζητούσαν τον διάδοχο των Wii αλλά από διάφορους Gamers. Αυτό βέβαια φαίνεται και από τα κέρδη της εταιρίας.

Το Nintendo Switch τα πηγαίνει αρκετά καλά. Ωστόσο βρίσκεται ακόμα στην αρχή της μάχης για την επικράτηση και οι ανταγωνιστές είναι ισχυροί. Θα μπορέσει να παραμείνει βιώσιμο στην αγορά ή και να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του ; Πείτε μας εσείς.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Tο LG G6 πούλησε 20.000 κομμάτια την πρώτη μέρα διάθεσης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το teaser του Galaxy S8 ήταν το πιο viral εταιρικό βίντεο της περασμένης βδομάδας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here