Η πώληση των Switch κονσολών ξεπέρασε τις 313,700 στην Ιαπωνία στην πρώτη κιόλας εβδομάδα του στην αγορά, σύμφωνα με το ιαπωνικό περιοδικό Famitsu. Αυτό περιλαμβάνει μόνο της πρώτες μέρες των πωλήσεων του από την μέρα της διάθεσής του δηλαδή από την Παρασκευή. Η υβριδική αυτή κονσόλα δεν σημείωσε κάποιο ρεκόρ στην Ιαπωνία σε σχέση με το ρεκόρ που έγινε στις αγορές της Αμερικής.

Αλλά ήταν μια καλή αρχή για την εταιρία που παραδοσιακά έχει εδώ και χρόνια οι gaming κονσόλες της είναι από τις καλύτερες. Ωστόσο, έχει σημειωθεί ότι περισσότεροι χρήστες περνούν χρόνο στα παιχνίδια μέσω του κινητού παρότι μέσω κάποιων κονσολών, δηλαδή οι Ιάπωνες δίνω περισσότερα από $36,6 δις στα παιχνίδια του smartphone τους παρά σε κάποια κονσόλα όπως το  PS4 που είναι η πιο δημοφιλείς ανά τον κόσμο.

nintendo switch

Σε αντίθεση με άλλες συσκευές της nintendo, το Switch ξεπέρασε σε αριθμό πωλήσεις το Wii U, αλλά λιγότερες από το Wii κατά 70,000 συσκευές. Αλλά σύμφωνα με αυτά το  PS4 που πούλησε μόλις 322,100 το Switch μόλις σε λίγα εικοσιτετράωρα έφτασε των αριθμό αυτόν και υστερεί κατά 8,400 συσκευές πράγμα αρκετά εντυπωσιακό.

Οι πωλήσεις κάποιων συσκευών κατά την ανακοίνωση τους στην αγορά :

  1. Switch – 313.7k
  2. NDS – 441k
  3. 3DS – 371k
  4. Wii – 371k
  5. PS4 – 322k
  6. NWU – 308k
  7. PSP – 166k
  8. GCN – 134k
  9. PS3 – 88k

 Στην Nintendo αισθάνονται αισιόδοξοι για την συνέχεια με την πώληση περισσότερων Switch κονσολών στην Ιαπωνία. Η αρχή αυτήν έγινε με το πιο δημοφιλής παιχνίδι για τους λάτρεις της nintendo δηλαδή το Zelda: Breath Of Wild. Μόλις η Nintendo διάθεση και τα υπόλοιπα παιχνίδια στη  αγορά όπως το Super Mario Odyssey και τα Pokemon τότε η ιαπωνική αγορά θα δείξει περισσότερο ενθουσιασμό.

Μην ξεχάσετε να δείτε το βίντεο-παρουσίαση της νέας κονσόλας της Nintendo σε συνεργασία με το κατάστημα Public Καβάλας πατώντας εδώ!

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτοκινούμενα Λεωφορεία στο San Francisco

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το νέο iOS 11 έρχεται με την λειτουργία Dark Mode

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here