Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών και συγκεκριμένα του επικεφαλή της DFC, David Cole, αρχικά οι πωλήσεις της υβριδικής κονσόλας της Nintendo θα είναι περιορισμένες. Ο λόγος δεν είναι ότι δεν θα υπάρχει η ζήτηση των καταναλωτών, αλλά ακριβώς το αντίθετο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Cole, το πρώτο διάστημα η ζήτηση του Nintendo Switch θα είναι τόσο αυξημένη που η εταιρία θα δυσκολεύει να αντεπεξέλθει στην παραγωγή του. Επιπροσθέτως υπολογίζει ότι μέχρι το 2020 η εταιρία θα έχει καταφέρει να πουλήσει περί τις 40 εκατομμύρια κονσόλες.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η κονσόλα θα καταφέρει να μπει στο κλειστό λόμπι των δύο κορυφαίων κόνσολων του πλανήτη. Φυσικά αναφερόμαστε στα PS4 και XBOX, με το πρώτο να κυκλοφορεί στην αγορά από τις 29 Νοεμβρίου 2013 και μέχρι σήμερα να έχει κάνει πάνω από εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο

nintendo switch

Μπορούμε μόνο να φανταστούμε ότι η Nintendo ελπίζει πραγματικά ότι το switch θα είναι μια εμπορική επιτυχία, σε αντίθεση με τον προκάτοχο του το Wii U, που δυστυχώς παρόλο που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2012, έχει πουλήσει μονό 3.340.000 μονάδες μέχρι και σήμερα.

Tο Nitendo switch αναμένεται να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 3 Μαρτίου σε 31 ευρωπαϊκές χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, ενώ τιμή του θα είναι περίπου στα 300 ευρώ.

To Nintendo Switch διαθέτει οθόνη 6.2″, ανάλυσης 720p που αποδίδει 1280 x 720 pixels όταν χρησιμοποιείται στην handheld λειτουργία. Όταν έχουμε το Switch συνδεδεμένο στο dock, αποδίδει 1080p μέσω του HDMI καλωδίου, στην τηλεόραση μας. Ο επεξεργαστής του Switch είναι ένας Nvidia Tegra, σχεδιασμένος αποκλειστικά για την νέα κονσόλα της Nintendo. Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για την ολοκαίνουργια κονσόλα της Nintendo από εδώ.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η Sprint αγοράζει το 33% του Tidal και προλαβαίνει την Apple

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Οι νέοι AMD RYZEN έρχονται και υπόσχονται πολλά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here