Το Flappy Bird λίγο πολύ είναι γνωστό σε όλους μας. Πρόκειται για το mobile game που κυκλοφόρησε το 2013, στόχος ήταν να ελέγξεις ένα πουλί και να παίξεις όσο περισσότερο γίνεται χωρίς αυτό να ακουμπήσει στα εμπόδια που εμφανίζονταν.

Το παιχνίδι φαινομενικά ήταν πολύ απλό, αλλά χαρακτηρίστηκε από την ενοχλητική δυσκολία του, η οποία σε έκανε να θέλεις να παίξεις περισσότερο. Σε αυτό συνέβαλε και το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποιο τέλος, απλά σκοπός ήταν να φτάσεις όσο πιο μακριά γίνεται.

Όπως είπαμε κυκλοφόρησε το 2013, αλλά το 2014 έγινε εξαιρετικά δημοφιλές. Τέλη Ιανουαρίου του 2014 έγινε το free game με τα περισσότερα downloads στο App Store. Την περίοδο εκείνη ο δημιουργός του ισχυριζόταν ότι το Flappy Bird είχε κέρδη 50.000 δολαρίων την ημέρα. Ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισε να το αποσύρει καθώς αποδείχθηκε ιδιαίτερα εθιστικό.

Ο Dong Nguyen επιστρέφει με νέο παιχνίδι ονόματι Ninja Spinki Challenges.Το παιχνίδι κυκλοφόρησε μόλις εχθές και ανήκει και αυτό στη κατηγορία των 8-bit graphics. Ωστόσο, ενώ στο Flappy Bird ο στόχος ήταν να φτάσεις όσο πιο μακριά μπορείς χωρίς να υπάρχει τέλος, εδώ υπάρχουν 6 mini-games σαν challenges.

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι
Στιγμιότυπα από το παιχνίδι

Αρχικά είναι πολύ εύκολο να παίξεις μέχρι να κολλήσεις και στη συνέχεια γίνεται εξαιρετικά δύσκολο. Κάθε mini-game έχει 2 modes – το Challenge mode όπου έχεις συγκεκριμένο χρόνο για να κερδίσεις και το endless mode όπου πρέπει απλά να μην πεθάνεις. Το «μόνο» που πρέπει να κάνεις είναι swipes και taps με το δάχτυλο.

Το Ninja Spinki Challenges είναι δωρεάν και διαθέσιμο τόσο για iOS όσο και για Android!

Ποια είναι η γνώμη σας? Ελάτε στo forum μας να το συζητήσουμε!

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Οι εύκαμπτες οθόνες είναι το μέλλον : Τέρμα στις σπασμένες οθόνες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Review: Galaxy S8. Ότι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα και θα μάθουμε 29 Μαρτίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here