Όπως αποκαλύπτεται στο teaser βίντεο, μια έκδοση του Ataribox αντλεί τα σχεδιαστικά του στοιχεία από το καφέ ξύλο που βρέθηκε στο πρωτότυπο Atari 2600. Η άλλη έκδοση έρχεται σε κόκκινο και μαύρο με ένα γυάλινο μπροστινό πίνακα. Και οι δύο θα περιλαμβάνουν ραβδωτές γραμμές που ρέουν γύρω από το σώμα της κονσόλας και μια ανυψωμένη πλάτη. Ένα λογότυπο που βλέπει μπροστά και τέσσερις ενδεικτικές λυχνίες ολοκληρώνει το σχέδιο. Στο πίσω μέρος περιλαμβάνονται θύρα HDMI, τέσσερις θύρες USB και υποστήριξη κάρτας SD.

Παρόλο που η εταιρεία κρατά σφιχτά για τα χαρακτηριστικά της κονσόλας, ακούγεται σαν να μην είναι κάτι περισσότερο από ένα NES Classic για παιχνίδια Atari. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το Ataribox να διαθέτει ένα μείγμα κλασικών και σύγχρονων τίτλων. Και πάλι, θα μπορούσε να τα κάνει πολύ χειρότερα, από ό,τι η “δίψα” των νοσταλγικών ταμειακών εσόδων της Νintendo.

ataribox ελλαδα

Δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία σχετικά με την τιμολόγηση, τις ημερομηνίες κυκλοφορίας ή τα παιχνίδια – πράγματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν να προωθήσουν τη διαφημιστική εκστρατεία για την νέα τους κοσνόλα. Το Atari έχει μια αξιοπρεπή βιβλιοθήκη τίτλων, που εκτείνονται από το κλασικό Centipede arcade μέχρι το φετινό Rollercoaster Tycoon Touch.

Η Atari πιστεύει ότι η διατήρηση της ησυχίας είναι η καλύτερη πολιτική για τώρα, ωστόσο, θέλει να κυκλοφορήσει με μεγάλη επιτυχία την πρώτη κονσόλα της σε δύο δεκαετίες. “Ξέρουμε ότι είστε πεινασμένοι για περισσότερα“, ανέφερε το email που στάλθηκε στους πελάτες. “Δεν σας λέμε περισσότερα εσκεμμένα, θέλουμε να το κάνουμε σωστά, έτσι επιλέξαμε να μοιραστούμε τα πράγματα βήμα προς βήμα“.

ataribox ελλαδαataribox ελλαδα

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Ήρθαν οι πρώτες διαφημίσεις σε πληκτρολόγια!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Αυτό είναι το Nokia 8 που έρχεται να ανταγωνιστεί το Galaxy S8

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here