Ίσως το πιο ενοχλητικό γεγονός του YouTube είναι οι διαφημίσεις που προβάλει. Οι τύποι διαφημίσεων ποικίλουν και μπορούν να εμφανιστούν στην αρχή των βίντεο ή κατά την διάρκεια. Βέβαια μέσω των διαφημίσεων οι δημιουργοί περιεχομένου, μπορούν να λαμβάνουν μερικά χρήματα που τους βοηθούν στην συνέχιση των παραγωγών τους. Το “κακό” νέο είναι ότι το Facebook θέλει θα ακολουθήσει την ίδια τακτική.

Σύμφωνα με πηγές του Recode, το Facebook ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει την προβολή διαφημίσεων στην αρχή και στο ενδιάμεσο των βίντεο. Φυσικά αναφερόμαστε στα βίντεο που τρέχουν native στο Facebook και όχι σε αυτά που ανεβαίνουν από το YouTube. Στην ανακοίνωση του το Facebook αναφέρει ότι σε μικρό χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η δοκιμαστική λειτουργία των διαφημίσεων.

Οι προσδοκίες του Facebook να αναπτύξει την πλατφόρμα των βίντεο του δεν είναι καινούργια. Ήδη σχεδιάζει την δημιουργία μεμονωμένης εφαρμογής για προβολή βίντεο σε Smart TV και Apple TV. Αναμένουμε μέσα στο επόμενο διάστημα να ανακαλύψουμε την υλοποίηση του Facebook και στην προβολή διαφημίσεων στα βίντεο του.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

LG X Power 2: Η νέα συσκευή της LG με μπαταρία Tablet!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Βίντεο δείχνει το iPhone 7 Plus να βγάζει καπνούς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here