Το Messenger έχει γίνει πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας, αντικαθιστώντας τα παραδοσιακά SMS. Αυτό διότι είναι πιο οικονομικό, μιας και λειτουργεί μέσω internet και επειδή μπορείς να διαμοιραστείς, πλούσιο περιεχόμενο όπως εικόνες και Video, τόσο με ένα άτομο, όσο και με μια ομάδα.

Το Facebook προσπαθεί να ενημερώνει συχνά την εφαρμογή ώστε να διορθώνει προβλήματα που προκύπτουν και να προσθέτει νέα χαρακτηριστικά. Με το επερχόμενο update λοιπόν, η εταιρία προσθέτει reactions σε μηνύματα καθώς και την δυνατότητα να κάνεις tag ένα χρήστη σε ένα μήνυμα. Μάλιστα η τελευταία θα φανεί πολύ χρήσιμη στα ομαδικά chat μας!

facebook_mentions_and_reactions

Σύμφωνα με το Facebook τα νέα χαρακτηριστικά θα βοηθάνε πολύ τους χρήστες στην επικοινωνία τους με τους υπόλοιπους. Αυτό διότι οι χρήστες θα ειδοποιούνται ξεχωριστά για τις αντιδράσεις και τα tags άλλων χρηστών σε μια συνομιλία και θα μπορούν να απαντάνε άμεσα σε κάτι που τους αφορά, χωρίς να είναι συνέχει μέσα στην εφαρμογή και χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουν τα παλιά μηνύματα.

Η νέα λειτουργία του messenger είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι μιας και πολλοί χρήστες το ζητούσαν. Θα βοηθήσει στην ομαλή επικοινωνία σε ομάδες με πολλά άτομα χωρίς να χάνεσαι μέσα σε πολλά μηνύματα. Τέλος πιστεύω ότι τα Reactions θα αποτελούν και ένα τρόπο αξιολόγησης των μνημάτων που στέλνει ένας χρήστης σε μια συνομιλία από τους άλλους, με άμεσο έλεγχο του περιεχομένου.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Snapdragon 835 διαπρέπει στα benchmarks

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Android O : έφτασε η ολοκαίνουργια έκδοση του Android

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here