Κάθε φορά που αγοράζουμε ένα Android tablet ή smartphone, πάντα περνάμε από την κουραστική διαδικασία εγκατάστασης των εφαρμογών που χρησιμοποιούμε στην προηγούμενη συσκευή μας. Ωστόσο ύστερα από αυτό η συσκευή δεν είναι ακόμα έτοιμη, μιας και πρέπει  να κάνεις login στις εφαρμογές σου προκειμένου να λειτουργούν σωστά και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις. Την βαρετή αυτήν διαδικασία έρχεται να απλοποιήσει το Facebook με μια πρωτότυπη λύση.

facebook login

Σύμφωνα με μετρήσεις, το 85% των εφαρμογών χρησιμοποιούν το Facebook ως verification, έναντι του πατροπαράδοτου username και password. Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά λοιπόν, η εταιρία ανακοίνωσε στο F8 ότι με επερχόμενο update, όλες οι εφαρμογές θα κάνουν αυτόματα login μέσω της εφαρμογής του κολοσσού των social media. Η λειτουργεία αυτήν ονομάζεται Facebook Login και ο τρόπος λειτουργείας του είναι απλός. Θα κρατά μια λίστα από όλες τις εφαρμογές που έχουμε στην συσκευής μας. Έτσι κάθε φορά που εγκαθιστάμε μια εφαρμογή, το Login θα γίνεται αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογούμε το E-mail και τον κωδικό μας. Αυτό γίνεται ήδη στις εφαρμογές που ανήκουν στο Facebook όπως το Messenger και το Instagram.

Το Facebook Login αποτελεί ένα μόνο χαρακτηριστικό από αυτά που συνολικά ανακοίνωσε η εταιρία στην F8. Αυτό που θέλει να πετύχει η εταιρία είναι να κινήσει το ενδιαφέρον το Developer ώστε να ασχοληθούν με την πλατφόρμα του Facebook. Κλείνοντας, όλοι γνωρίζουμε την άνοδο που έχει η χρήση του Facebook τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά την εμφάνιση των Smartphones.  Είναι πλέον ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες, στον κόσμο του internet, αυξάνοντας τις δυνατότητες του καθημερινά.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

HTC U: Στις 16 Μαΐου η ανακοίνωση της νέας ναυαρχίδας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Η εξήγηση της κόκκινης απόχρωσης στην οθόνη του Galaxy S8 και tips για να διορθωθεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here