Παρόλο που το Facebook μας επιτρέπει την Live μετάδοση βίντεο εδώ και μερικούς μήνες, αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από mobile συσκευές, όπως το smartphone μας ή το Tablet μας. Tο Facebook πολύ πρόσφατα αποφάσισε να επιτρέψει στους χρήστες PC την live μετάδοση της οθόνης τους και η νέα δυνατότητα ξεκινά σταδιακά να γίνεται διαθέσιμη.

Φυσικά ο στόχος του Facebook με την συγκεκριμένη κίνηση είναι να ανταγωνιστεί websites που μας επιτρέπουν να μεταδίδουμε Live τα gaming sessions μας. Το μεγαλύτερο website μετάδοσης Live Gaming βίντεο είναι το Twitch και αυτό ουσιαστικά θέλει να ανταγωνιστεί άμεσα το Facebook.

Facebook-Live-Desktop-800x471 copy

Με την νέα δυνατότητα του Facebook, ο χρήστης θα μπορεί φυσικά να μεταδίδει live αυτό που βλέπει στην οθόνη του και επιπλέον να αλληλεπιδρά με τους θεατές σε πραγματικό χρόνο. το γεγονός αυτό θα δώσει πολύ μεγάλη ώθηση στην gaming πλατφόρμα που θέλει να αναπτύξει το Facebook, Gameroom. Μπορείτε να δείτε τα πάντα για το Gameroom του Facebook από το σχετικό άρθρο μας.

Δυστυχώς η δυνατότητα live streaming είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο στις σελίδες (pages) του Facebook, αλλά σύντομα θα γίνει διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες. Οι broadcasters θα μπορούν να προσθέσουν γραφικά στις οθόνες τους, αλλά και να χρησιμοποιήσουν εξοπλισμό που θα επιτρέπουν στους θεατές να βλέπουν το πρόσωπο τους και τις αντιδράσεις τους κατά την διάρκεια του gaming.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το Super Mario Run επιτέλους έφτασε και για τις Android συσκευές

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Τα μικρά νέα της εβδομάδας #15

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here