Από σήμερα το Facebook ξεκινά την διάθεση μίας νέας δυνατότητας, που αφορά τον τομέα της αναζήτησης εργασίας. Η πλατφόρμα του Facebook θέλει να συνδέσει τους μάνατζερ ανθρωπίνου δυναμικού (HR) με τους ενδιαφερόμενους εργαζόμενους. Σας θυμίζει κάτι? Φυσικά το LinkedIn, που πολύ πρόσφατα αγόρασε η Microsoft.

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση θα επιτρέπει στις επαγγελματικές σελίδες να δημιουργούν αγγελίες αναζήτησης εργασίας. Μέχρι σήμερα, αν κάποια εταιρία θέλει να προβάλει μία αγγελία “αναγκάζεται” να ποστάρει ένα status update, γεγονός που δεν μοιάζει πολύ επαγγελματικό. Επιπροσθέτως, θα επιτρέπεται στους χρήστες να πατήσουν “apply” στην αγγελία και να συμπληρώσουν την φόρμα με τα προσωπικά του στοιχεία, για να ενημερωθεί ο διαχειριστής της σελίδας.

Με την αναβάθμιση αυτή του Facebook, θα επιτρέπεται επίσης στους χρήστες να αναζητούν για θέσεις εργασίας ή να βλέπουν τις διαθέσιμες θέσεις στην εταιρία της επιλογής τους. Αυτή η κίνηση έρχεται να συμπληρώσει τις ψηφιακές υπηρεσίες που θέλει να προσφέρει το Facebook, καθώς πριν λίγο καιρό ανακαλύψαμε ότι ετοιμάζει μία πλατφόρμα δημιουργίας αγγελιών. Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό μας άρθρο, από εδώ. Η νέα δυνατότητα αγγελιών εργασιών θα γίνει διαθέσιμη σήμερα σε Αμερική και Καναδά, ενώ θα επεκταθεί στις υπόλοιπες χώρες πολύ σύντομα.

jobs-desktop-mobile-experience copy

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

GPD Pocket: Το πιο μικρό Windows 10 Laptop του πλανήτη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Παιδικό Smartwatch από την Xiaomi, με ενσωματωμένο GPS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here