Η Facebook Inc. ανάφερε στο CNBC ότι δουλεύει πάνω στην δωρεάν έκδοση για τον χώρο εργασίας των επιχειρήσεων ώστε να μπουν όλο και περισσότερες εταιρίες σε αυτήν την υπηρεσία.

Θα ονομάζεται Workplace Standard, ενώ η έκδοση επι πληρωμή θα ονομάζεται Workplace Premium. Στην ουσία η προσφορά αυτή ισχύει για $2 ανά μήνα για τους πρώτους 1000 χρήστες και ύστερα η τιμή πέφτει στα $2 για τους επόμενους 10000 χρήστες και η χαμηλότερη τιμή δηλαδή στο $1 για περισσότερους από 10000.

Ο Simon Cross, product manager του Facebook αναφέρει ότι “We’re making Workplace work for more companies, so it’s a pretty big step for us.” Και ανέφερε επίσης ότι πως δεν είναι έτοιμη κάθε εταιρία να αναπτύξει αυτήν την υπηρεσία σε όλο το εργατικό δυναμικό οπότε θα υπάρχει μια επιλογή έτσι ώστε η υπηρεσία να δοκιμαστεί δωρεάν σε μια συγκεκριμένη ομάδα ή τμήμα της επιχείρησης.

facebook

Το Workplace έχει παρόμοιο interface με αυτό του Facebook app, με χαρακτηριστικά στα οποία μπορείς να φτιάξεις groups, post updates, να μοιράζεσαι αρχεία και συνομιλίες με άλλους χρήστες από την ίδια την εταιρία. Έρχεται επίσης και με το Work Chat για κλήσεις βίντεο αλλά και κλήσεις ήχου προς όλο το group, όπως επίσης και ένα αναλυτικό ταμπλό(σ.σ dashboard) και υποστήριξή για σύνδεση μέσα σε αυτό το δίκτυο.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν αυτήν η δωρεάν μέθοδος θα ενισχύσει το Facebook app και αν θα είναι προσιτό. Εκτός από την Slack, η οποία έχει 1.5 εκατομμύρια συνδρομητές, έχει και η Microsoft κάποιες ομάδες που άρχισαν να την χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

To Twitter αποκτά Lite έκδοση για περιοχές με χαμηλή ταχύτητα κινητών δικτύων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

My Passport SSD: Η Western Digital ανανεώνει την διάσημη σειρά της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here