Η DJI επιτέλους ανακοίνωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα FPV goggles, που πρωτοείδαμε στην επίσημη παρουσίαση του Mavic Pro drone της εταιρίας. Τα VR “γυαλιά” της DJI είναι συμβατά με τα Mavic Pro, Phantom 4 και την σειρά Inspire της εταιρίας. Ο σχεδιασμός τους θυμίζει έντονα τα VR του Playstation, ενώ το μέγεθος τους είναι μεγαλύτερο. Ο λόγος είναι ότι τα FPV έρχονται με πολλές τεχνολογικές καινοτομίες που πρώτη φορά συναντάμε σε τέτοιου είδος προϊόν. Θα γίνουν διαθέσιμα στα τέλη Μαίου και το κόστος για την απόκτηση τους είναι τα 449 δολάρια.

Μερικά από τεχνικά χαρακτηριστικά τους είναι τα :

  • Δύο modes θέασης: Μία με ανάλυση 720p στα 60 fps και με ανάλυση 1080p στα 30fps. Και τα δύο modes έχουν καθυστέρηση μόλις 110ms.
  • 1929×1080 ανάλυση σε κάθε μάτι
  • Ένα touchpad για τον εύκολο χειρισμό τους
  •  Θύρα ακουστικών 3.5 χιλιοστών
  • Υποδοχή κάρτας MicroSD και θύρα HDMI
  • Συνολικά έξι ώρες λειτουργίας

https://www.youtube.com/watch?v=L0oQnKKt6Po

Ίσως το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό των νέων FPV γυαλιών της DJI να είναι το ενσωματωμένο γυροσκόπιο και accelerometer που διαθέτουν. Καλά καταλάβατε, τα νέα FPV θα μας επιτρέπουν να πετάξουμε το drone μας με την κίνηση του κεφαλιού μας. Έτσι θα είναι πλέον περιττή η χρήση της κάμερας και του τηλεχειριστηρίου, καθώς ο χειρισμός του Drone θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από τις κινήσεις του κεφαλιού μας. Το μόνο που θα πρέπει να προσέχετε είναι το DroneGun!

DJI_Goggles___1DJI_Goggles___3DJI_Goggles___4DJI_Goggles___5DJI_Goggles___Flying_With_Friend_2

 

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

ANT1 Next: Όλες οι ελληνικές σειρές του ANT1 έρχονται στο Vodafone TV

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το πρώτο σεμινάριο φωτογραφίας από Smartphone στo Public Καβάλας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here