Τα MX Master και MX Anywhere της Logitech θεωρούνται από τους περισσότερους τα καλύτερα mouse για επαγγελματική χρήση στον πλανήτη. Σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε τους διαδόχους τους MX Master 2S και MX Anywhere 2S.

Και τα δύο ποντίκια διαθέτουν βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά από τους προκατόχους τους, ενώ ο σχεδιασμός τους παραμένει σχεδόν παρόμοιος. Ο sensor τους έχει αναβαθμιστεί από τα 1000 DPI στα 4000 DPI με αποτέλεσμα την γρηγορότερη και ομαλότερη λειτουργία τους. Το επόμενο βελτιωμένο χαρακτηριστικό αφορά την ενσωματωμένη μπαταρία τους που πλέον θα μας κρατήσει μακριά από την πρίζα από 40 μέχρι και 70 ημέρες.

Τα MX Anywhere 2S και MX MASTER 2S
Τα MX Anywhere 2S και MX MASTER 2S

Όπως αναφέραμε προηγουμένως ο εξωτερικός σχεδιασμός των MX Master 2S και MX Anywhere 2S είναι ο ίδιος, αλλά η Logitech έχει φροντίσει να φέρει ένα νέο και πολύ χρήσιμο software. Το ολοκαίνουργιο Logitech Flow θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σους χρήστες που δουλεύουν σε πολλαπλούς υπολογιστές. Ενώ στις πρώτης γενιάς MX Master και MX Anywhere ο χρήστης μπορούσε να μεταβεί από το ένα PC στο άλλο χρησιμοποιώντας το ειδικό κουμπί που βρίσκεται κάτω από το mouse, με το Logitech Flow όλα γίνονται αυτόματα! Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να μεταφέρει τον κέρσορα του στην άκρη της οθόνης και το software αναλαμβάνει να “καταλάβει” ότι θέλει να μεταβεί σε άλλο PC. Επιπροσθέτως μπορεί να πραγματοποιήσει copy, paste από το ένα PC στο άλλο. Για να καταλάβετε το νέο Flow δείτε το παρακάτω βίντεο:

To Flow μπορεί να μας επιτρέψει να δουλέψουμε σε δύο PC αρκεί να είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο WiFi, ενώ υπάρχει υποστήριξη για PC και Mac. Το Flow είναι συμβατό και με παλαιότερα ποντίκια της εταιρίας και μπορείτε να μάθετε τα σχετικά από εδώ. Το κόστος απόκτησης του MX Master 2S είναι τα 100 δολάρια ενώ του MX Anywhere 2S  τα 80 δολάρια. Μπορείτε να τα αγοράσετε από εδώ και εδώ αντίστοιχα.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Essential Phone : O πατέρας του Android κυκλοφόρησε την πρώτη του συσκευή

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Η Lenovo ανακοίνωσε το Moto Z2 Play και τα συνοδευτικά Mods

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here