Όλο και αυξάνεται ο αριθμός των αναφορών για την νέα οθόνη της LG, τον “επιτυχημένο” διάδοχο του Monitor της APPLE. Η χρήστες αναφέρουν ότι η οθόνη σταματάει να λειτουργεί κανονικά, όταν βρίσκεται κοντά σε Wifi Router. Σήμερα η εταιρία επιβεβαίωσε το πρόβλημα ενώ δεν έχει δοθεί κάποια λύση.

Σύμφωνα με ένα status του TechCrunch, η μόνη λύση είναι να κρατήσεις σε απόσταση το router από την οθόνη. Πιο συγκεκριμένα :

Changing the location or positioning of either the router or the display should resolve the issue. Customers continuing to experience issues with their UltraFine displays are advised to contact their nearest LG customer center for prompt service.

Αυτό αποτελεί μια πρόχειρη λύση. Ωστόσο αυτοί που εργάζονται σε μικρό γραφείο ή βρίσκονται σε περιορισμένο χώρο θα αντιμετωπίσουν σίγουρα ένα σοβαρό πρόβλημα. Η LG πρόκειται να διορθώσει το πρόβλημα με την προσθήκη κάποιου είδους ασφάλειας στην οθόνη, εμποδίζοντας το σήμα WiFi να επηρεάζει την λειτουργία της οθόνης.

Όλα αυτά τα γεγονότα αποτελούν αρνητική διαφήμιση για τόσο για την Apple όσο και για την LG. Η Apple παρουσίασε την νέα οθόνη της LG , στο ντεμπούτο του νέου MacBook pro, ώστε οι χρήστες να εκτιμήσουν τις δυνατότητες του νέου laptop. Επίσης η οθόνη παρουσιάστηκε σαν διάδοχος της πολύ καλής Apple Tunderbolt Display.

UPDATE 07/02/17:

LG UltraFine 5k: η πρώτη επίσημη απάντηση του αντιπροσώπου στην Ελλάδα στο thenerd.gr

LG UltraFine 5k: η πρώτη επίσημη απάντηση του αντιπροσώπου στην Ελλάδα στο thenerd.gr

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

H Google σταματά την διάθεση του Google Now Launcher από το Play Store

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Η ασύρματη φόρτιση του μέλλοντος από την uBeam

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here