Ολοένα και περισσότερες εταιρίες κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια Α-Ι-Ο υπολογιστές. Βέβαια λόγο της κατασκευής τους οι περισσότεροι έρχονται με βασικά μειονεκτήματα: επιδόσεις laptop σε φιλοσοφία desktop, χωρίς τον πύργο που “χωρά” επεκτάσεις στο εσωτερικό του.

Η Acer σήμερα ανακοίνωσε το ολοκαίνουργιο A-I-O PC της, U27 και φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Ο U27 έρχεται με μία νέα τεχνολογία που ονομάζεται “LiquidLoop” που φροντίζει να κρατά χαμηλά τις θερμοκρασίες του, με χρήση υγρών και όχι ανεμιστήρων. Δυστυχώς ο νέο PC της Acer δεν έρχεται με δεύτερη κάρτα γραφικών, οπότε το σύστημα υδρόψυξης δεν θα ζοριστεί ιδιαίτερα, καθώς η ενσωματωμένη Intel κάρτα γραφικών δεν αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα.

acer u27

Ο νέος Acer U27 υποστηρίζει το Windows Hello και μας επιτρέπει να τον ξεκλειδώνουμε με την χρήση της ενσωματωμένης IR κάμερας. Όπως προσδίδει το όνομα του, η οθόνη του U27 έχει μέγεθος 27″ και ανάλυση “μόλις” 1080p, ενώ διαθέτει θύρα HDMI για χρήση εξωτερικού DVD Player ή ψηφιακού αποκωδικοποιητή.

Το κόστος του U27 ξεκινά από τα 1.099 δολάρια και έρχεται με της τελευταίας γενιάς επεξεργαστών της Intel και μνήμη RAM που φτάνει τα 32 GB. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τον Ιούλιο.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Razer Lancehead: το νέο gaming ασύρματο mouse της Razer

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Νέο βίντεο teaser για το HTC 11

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here