Η Polaroid συμμετάσχει στις εκθέσεις CES εδώ και δεκάδες χρόνια. Βέβαια τα τελευταία χρόνια δεν κατέχει την θέση που είχε κάποτε, αλλά διαθέτει ακόμη ένα δυνατό και υπολογίσιμο brand. Στην φετινή CES και πριν μερικές ώρες ανακοίνωσε την νέα της κάμερα που συνδυάζει τον ψηφιακό με τον αναλογικό κόσμο. Η νέα Polaroid Pop μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε λήψεις και να τις εκτυπώνουμε σε 3×4″ inkless χαρτιά από την Zink.

Η νέα Pop, ακριβώς όπως οι προηγούμενες κάμερες της Polaroid τα τελευταία χρόνια, δεν είναι απλά μία Instant κάμερα, αλλά και ψηφιακή. Μας επιτρέπεται δηλαδή να τραβήξουμε φωτογραφίες όπως όλες οι ψηφιακές κάμερες, αλλά αν επιθυμούμε μπορούμε να τις εκτυπώσουμε άμεσα.

Polaroid Pop

Η Polaroid Pop διαθέτει κάμερα ανάλυσης 20 MP και μπορεί να τραβήξει βίντεο με ανάλυση 1080p. Στο πίσω μέρος της συναντάμε την οθόνη αφής, μεγέθους 3.94″. Μας επιτρέπεται η χρήση κάρτας MicroSD μέχρι τα 128 GB, ενώ διαθέτει WiFi και Bluetooth για την μεταφορά των φωτογραφιών ή των βίντεο μας. Να τονίσουμε ότι μπορούμε να μεταφέρουμε φωτογραφίες από το smartphone μας στην Pop και να τις εκτυπώσουμε. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε την τιμή της νέας Pop, αλλά και την ημερομηνία που θα γίνει διαθέσιμη.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

CES 2017: το πρώτο laptop του κόσμου με τρεις οθόνες από την Razer

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

CES 2017: Η Xiaomi ανακοίνωσε το Pearl White Mi Mix

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here