Η Phase One, η διάσημη εταιρία που κυκλοφορεί πανάκριβες κάμερες, μόλις ανακοίνωσε το νέο της μοντέλο με το όνομα IQ3 100MP Achromatic. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της είναι εντυπωσιακά, αλλά υπάρχουν δύο σοβαροί λόγοι για να μην την αγοράσεις: τραβά μόνο ασπρόμαυρες λήψεις και κοστίζει 50.000 δολάρια, χωρίς κανέναν φακό.

Ακριβώς όπως η Leica M Monochrom, η νέα IQ3 100MP Achromatic δεν διαθέτει το Bayer color filter που διαθέτουν οι περισσότερες κάμερες την κατηγορίας. Τι σημαίνει αυτό? Σύμφωνα με την εταιρία η νέα της κάμερα είναι ικανή να τραβά μοναδικές φωτογραφίες με τρομακτικές λεπτομέρειες, όπως η παρακάτω:

Niels-Architecture-1500px

Η νέα Q3 100MP Achromatic διαθέτει έναν CMOS image sensor ανάλυσης 101 MP και είναι ικανή να τραβήξει φωτογραφία στα 51,200 ISO. Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο WiFi, αλλά προτείνεται η χρήση καλωδίου λόγο των μεγάλων μεγεθών των φωτογραφιών. Τέλος διαθέτει οθόνη 3.2″ που, όλως περιέργως είναι έγχρωμη! Για περισσότερες πληροφορίες και δείγματα φωτογραφιών σε μεγάλη ανάλυση, μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο website της εταιρίας από εδώ.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η Info Quest Technologies έφερε και επίσημα το Xiaomi Mi Note 2 στην Ελλάδα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Leaked: Το νέο iPhone SE (2017) θα έρθει στις 5 Ιουνίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here