Η BlackBerry ίσως ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της Tablet με λειτουργικό Android. Ο πρόεδρος της εταιρίας, John Chen ανέφερε ότι αισθάνεται ενθουσιασμένος στην ιδέα ότι κάποιος συνεργάτης της Blackberry δουλεύει πάνω στο πρώτο tablet της με λειτουργικό Android. Ανέφερε επίσης ότι οι χρήστες των τωρινών Blackberry συσκευών, όπως οι KEYone και DTEK60 θα θεωρούσαν πολύ ενδιαφέρον το παραπάνω γεγονός.

Δυστυχώς ο Chen δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες και φρόντισε να μην επιβεβαιώσει επισήμως όλα τα παραπάνω, καθώς και τον πιθανό κατασκευαστή του Tablet. Βέβαια ο τωρινός συνεργάτης και κατασκευαστής της Blackberry είναι η TCL, οπότε μπορούμε εύκολα να υποθέσουμε ποιος θα αναλάβει το project του Tablet.

To πρώτο και τελευταίο Tablet της Blackberry ήταν το PlayBook και κυκλοφόρησε πριν έξι ολόκληρα χρόνια. Βέβαια το συγκεκριμένο Tablet ήταν βασισμένο στο λειτουργικό σύστημα της Blackberry και δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Αν η εταιρία προβεί στην κυκλοφορία ενός Tablet με Android λειτουργικό, σίγουρα θα καταφέρει πολλά περισσότερα από το Playbook.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Xiaomi Mi 6: Φήμες για ασύρματη φόρτιση και σαρωτή ίριδας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Τι είναι η True Tone οθόνη που θα έχουν τα νέα iPhones

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here