Η διάσημη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, Viber, μόλις αναβάθμισε την εφαρμογή της για το iOS και έχει φέρει μερικές νέες δυνατότητες. Η πιο σημαντική νέα δυνατότητα είναι αυτή των μυστικών συζητήσεων, καθώς και η επιλογή του χρόνου εμφάνισης των φωτογραφιών και βίντεο που στέλνουμε.

Με λίγα λόγια, πριν στείλουμε οποιαδήποτε φωτογραφία, βίντεο και κείμενο μπορούμε να επιλέξουμε τον χρόνο που θα έχει πρόσβαση ο συνομιλητής μας. Μόλις ο τελευταίος παραλάβει το περιεχόμενο, θα βλέπει στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης του, τον χρόνο που του απομένει πριν αυτό “αυτοκαταστραφεί”. Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να δούμε την νέα δυνατότητα στην πράξη:

Επιπροσθέτως, το Viber υποστηρίζει πλέον τα rich notifications του iOS και μας επιτρέπει να στείλουμε φωτογραφίες και βίντεο στο αρχικό μέγεθος τους, χωρίς καθόλου συμπίεση. Τέλος, ήρθε η δυνατότητα “Instant video messages” όπου μπορούμε κρατώντας παρατεταμένα τα εικονίδια του βίντεο ή της φωτογραφίας να στέλνουμε περιεχόμενο διάρκειας 30 δευτερολέπτων.

Οι παραπάνω δυνατότητες αφορούν προς το παρόν την έκδοση του για iOS συσκευές, ενώ σύντομα θα έρθουν και στο Android. Στις δοκιμές που πραγματοποιήσαμε, ανακαλύψαμε ότι αν στείλουμε κάποια φωτογραφία με διάρκεια μερικών δευτερολέπτων σε Android συσκευή, αυτή αποστέλλεται κανονικά στην διάρκεια που έχουμε ορίσει. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πως να στείλετε μία φωτογραφία με συγκεκριμένη διάρκεια προβολής:

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η εφαρμογή του MIT που αναγνωρίζει τα συναισθήματα μας (βίντεο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

H Google σταματά την διάθεση του Google Now Launcher από το Play Store

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here