Η Sprint μόλις προχώρησε την αγορά του 33% της διάσημης εφαρμογής steaming μουσικής, Tidal. Με την σημερινή της αναφορά εταιρίας, μας γνωστοποίησε το παραπάνω γεγονός και επισήμανε ότι οι χρήστες του δικτύου της θα αποκτήσουν πρόσβαση στο Tidal. Το κόστος για την απόκτηση του 1/3 των μετοχών του Tidal ήταν τα 200 εκατομμύρια δολάρια, ενώ oi διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί.

Ο βασικός ιδιοκτήτης του Tidal, Jay Z ανέφερε ότι η Spint κατάλαβε γρήγορα το concept πίσω από την εφαρμογή του και τον τρόπο που το Tidal δίνει απευθείας πρόσβαση των χρηστών με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Η Spirnt και το Tidal αναφέραν ότι σύντομα θα έχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την συνεργασία τους και για επόμενα πλάνα τους.

tidal

Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε αναφέρει το γεγονός ότι η Apple ήταν πολύ κοντά στην εξαγορά του Tidal από τον Jay Z, στην προσπάθεια να κατακτήσει την κορυφή της κατηγορίας των streaming υπηρεσιών. Όπως φάνηκε τελικά, η Sprint ήταν η πιο γρήγορη και κατάφερε να προχωρήσει στην εξαγορά του 1/3 του Tidal και θέτει την αρχή μίας πολύ ενδιαφέρουσας συνεργασίας.

H κορυφαία εφαρμογή streaming μουσικής είναι προς το παρόν το Spotify και διαθέτει συνολικά εκατό εκατομμύρια συνδρομητές, εκ των οποίων οι 30 εκατομμύρια είναι επί πληρωμής. Το Apple music έχει 15 εκατομμύρια συνδρομητές και το Tidal μόλις 4.2 εκατομμύρια.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Τι είναι το Instant Tethering της Google και πως θα το χρησιμοποιήσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Αναλυτές θέλουν το νέο Nintendo switch να φτάσει τις 40 εκατομμύρια πωλήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here