Το να είναι γονέας εν έτη 2017 είναι πραγματικά δύσκολο, αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι τα σημερινά παιδιά έχουν πρόσβαση στο internet 24/7. Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που προσπαθούν να βοηθήσουν στους γονείς στο να ανακαλύπτουν πως περνάν τα παιδιά τους τον online χρόνο τους. Η Samsung μόλις ανακοίνωσε την νέα της εφαρμογή για τον παραπάνω σκοπό.

Το όνομα της είναι Marshmallow και αποτελεί την τελευταία εφαρμογή της Samsung για το λειτουργικό Android. Σε αντίθεση με τις περισσότερες εφαρμογές τέτοιου τύπου, το Marshmallow δεν απαγορεύει απευθείας την πρόσβαση σε διάφορες άλλες εφαρμογές ή websites, αλλά παροτρύνει τα παιδιά να μην τις χρησιμοποιούν.

Πρακτικά, όταν η εφαρμογή είναι ενεργή, καταλαβαίνει το πότε τα παιδιά χρησιμοποιούν το smartphone ή tablet και τα παροτρύνει να περνάνε όσο το δυνατόν λιγότερη ώρα σε αυτά. Η εφαρμογή έχει δημιουργήσει ένα σύστημα “βραβείων” που μπορούν να κερδίσουν τα παιδιά, περνώντας λιγότερες ώρες online. Επιπροσθέτως τα παιδιά μπορούν να κερδίσουν εκτυπωτικά κουπόνια από διάσημα online καταστήματα, όπως τα Best Buy και Amazon.

Πως σας φαίνεται? Πρακτικά στην χώρα μας είναι δύσκολο να εφαρμοστεί, καθώς το Marshmallow δεν διαθέτει κουπόνια για το Jumbo, αλλά αξίζει κανείς να την δοκιμάσει. Είναι δωρεάν και μπορείτε να την βρείτε στο Google Paly Store από εδώ.

samsung parental

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Leaked: Το επερχόμενο Surface Laptop 2 της Microsoft

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

O Bixby της Samsung γίνεται διαθέσιμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here