Πλέον οι χρήστες του Instagram δεν χρειάζονται και την εφαρμογή. Η εταιρία έδωσε την δυνατότητα στους χρήστες που δεν έχουν την εφαρμογή, μέσω του website μπορούν να κάνουν upload φωτογραφίες, αλλά δεν μπορούν  να ανανεώσουν το stories τους ή ακόμη και να στείλουν direct message. Ωστόσο, για την επεξεργασία κάποιας εικόνας είναι περιορισμένες οι ρυθμίσεις σε σχέση με την εφαρμογή του Instagram, δηλαδή μπορεί ο χρήστης μόνο να περιστρέψει την φωτογραφία, ακόμη και με αυτό μπορεί να στηθεί ένα προφίλ.

Το site του Instagram μέσω του κινητού άφηνε τους χρήστες μόνο να βλέπουν τις ειδοποιήσεις τους, ωστόσο με το νέο update της εταιρίας μοιάζει πολύ με την κανονική εφαρμογή του Instagram. Όμως η εταιρία δεν τροποποίησε την εφαρμογή του Instagram.com και στους υπολογιστές, όμως μπορούμε να κάνουμε upload κάποια φωτογραφία μόνο μέσω κινητών και tablets.

Με αυτήν την κίνηση το Instagram κάνει την social media πλατφόρμα του ακόμη πιο προσβάσιμη προς το κοινό. Το Instagram αναφέρει στο TechCrunch ότι το mobile site σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους χρήστες να έχουν μια καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία για το Instagram άσχετα τι συσκευή χρησιμοποιούν ή σε πιο δίκτυο βρίσκονται.

Screenshot_20170508_165203

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Public Καβάλας & TheNerd.gr : Το δεύτερο Σεμινάριο φωτογραφίας από Smartphone στις 24 Μαίου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Amazon Echo Show: ο καλύτερος φίλος της κουζίνας σας (βίντεο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here