Το Instagram φαίνεται να έχει τους περισσότερους χρήστες του από ποτέ. Η Facebook Inc. η οποία δημιούργησε το Instagram ανακοίνωσε ότι πλέον φτάνει τα 700 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Η θυγατρική εταιρία της Facebook Inc. ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2010 και δεν είχε φτάσει τα 100 εκατομμύρια χρήστες μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2013. Έτσι, τον Μάρτιο του 2014 έφτασε σε ενεργούς χρήστες τα 200 εκατομμύρια παγκοσμίως έτσι από τότε κάθε μήνα οι ενεργοί χρήστες ανέβαιναν κατά 100 εκατομμύρια στην ουσία μέσα σε έξι μήνες γιγαντώθηκε το Instagram και ξέρουμε αυτό που είναι τώρα.

Για τους ενεργούς χρήστες υπάρχει ένα άλλο σύστημα το οποίο ελέγχει ποιοι χρήστες είναι πιο πολύτιμη για το Instagram μίας και ένας χρήστες ο οποίος ανεβάζει posts σχεδόν καθημερινά βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία αλλά και στις μετρήσεις στην ουσία είναι πιο σημαντικός χρήστης με αυτόν που απλά κάνει scroll και ανεβάζει μία φορά με δύο τον μήνα. Ωστόσο, η ανάπτυξη του συγκεκριμένου app περιλαμβάνει και τους χρήστες οι οποίοι ήταν αποσυνδεδεμένοι και ξανά ήρθαν στον κόσμο του Instagram.

Έτσι, το Insta όπως αποκαλείται από την κοινή γνώμη, αναφέρει ότι πίσω από αυτήν την εφαρμογή υπάρχουν πολλοί που δουλεύουν ώστε να βελτιώνετε συνέχεια και να αναπτυχθεί περισσότερο στην αγορά.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Day One: Τώρα μπορείς να εκτυπώσεις σε βιβλίο τα ημερολόγια σου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Echo Look: H Amazon μας βοηθά να ντυνόμαστε πάντα με style

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here