Ήταν θέμα χρόνου μέχρι η Google να φέρει τον Voice Assistant της στο iOS. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Android Police, η Google έχει στα άμεσα της σχέδια να φέρει την Google Assistant-που δεσπόζει σε όλες τις νέες συσκευές με εγκατεστημένο το Android Nougat-και στις iOS συσκευές. Αυτό μπορεί να γίνει, μιας και το συνέδριο της Google θα γίνει αυτήν την εβδομάδα και ένα τέτοιο θέμα σίγουρα θα αναπτυχθεί για Assistant και iOS, ωστόσο δεν έχει ειπωθεί ακόμη ακριβής ημερομηνία για το πότε θα έρθει η Google Assistant.

Από πληροφορίες αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή θα είναι ένα μείγμα από το chat της Assistant όπως δηλαδή στο Google Allo και από την φωνητική εντολή της assistant στo App της Google. Ωστόσο, δεν θα είστε σε θέση να την ορίσετε ως κύρια βοηθό του κινητού σας.

Ο Google Assistant ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο περσινό I/O και έκανε πρεμιέρα με τα νέα Google Pixel τηλέφωνα, κατασκευασμένα από την HTC. Από τότε μία από τις πιο αναπτυγμένες φωνητικές βοηθούς των smartphones, εξαπλώθηκε σε μια πληθώρα γκάμα Android συσκευών, έτσι ήταν θέμα χρόνου να την δούμε και στις iOS συσκευές αν και εκεί κυριαρχεί η Siri, αλλά όπως φαίνεται ίσως να υπάρξει η επιλογή των χρηστών. Αυτά από εμάς, Stay Nerdy.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η Apple σώζει την οικογενειακή σου επιχείρηση, σύμφωνα με την Apple (βίντεο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

HTC U11 : το smartphone που του αρέσει να το "σφίγγουν"

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here