Η Evernote προσπαθεί να ανακτήσει όλους τους χρήστες που έχει χάσει τα τελευταία χρόνια. Μία νέα έκδοση της διάσημης εφαρμογής για σημειώσεις (και όχι μόνο) μόλις κυκλοφόρησε στο App Store και είναι διαθέσιμη για όλες τις iOS συσκευές.

Η πιο σημαντικότερη αλλαγή του Evernote 8.0, είναι η βελτίωση της ταχύτητας της όσο αφορά την λειτουργία της, αλλά και την ευκολία με την οποία μπορεί ο χρήστης να κρατήσει μία σημείωση. Επιπλέον δίνονται στους χρήστες πολλές περισσότερες επιλογές customization στις σημειώσεις τους.

Το Evernote 8.0 διαθέτει βελτιωμένο UI και ευκολότερη δομή navigation. Το “home screen” έχει εκλείψει τελείως και ανοίγοντας την εφαρμογή ο χρήστης πλέον βλέπει απευθείας τις σημειώσεις του.

Αυτό που συναντήσαμε ξεκινώντας την νέα έκδοση του Evernote, είναι ο νέος σχεδιασμός και το φρέσκο περιβάλλον εργασίας. Επιπροσθέτως, το Evernote 8.0 έρχεται με δύο νέες δυνατότητες που αφορούν την γρήγορη αναζήτηση στις σημειώσεις μας.

Για να κρατήσουμε μία σημείωση, απλά πατάμε πάνω στο “συν” εικονίδιο, ενώ αν το κρατήσουμε παρατεταμένα μπορούμε να ξεκινήσουμε την εγγραφή φωνητικής σημείωσης ή να πραγματοποιήσουμε λήψη φωτογραφίας.

Το Evernote 8.0 για iOS είναι διαθέσιμη ήδη για iOS και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Nokia 6: ένα εκατομμύριο προ-παραγγελίες σε δέκα ημέρες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Samsung Galaxy J1 και J2: Η J οικογένεια μεγαλώνει και με υποστήριξη 4G VoLTE

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here