Σύμφωνα με σημερινή αναφορά του Mark Gurman από το Bloomberg, η Apple αναμένεται ότι θα αναβαθμίσει και τις τρεις Macbook σειρές της κατά την διάρκεια της φετινής WWDC 2017.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι η εταιρία δουλεύει πάνω σε τρία μοντέλα: Ένα Macbook Pro με τους επεξεργαστές τελευταίας γενιάς Kaby Lake της Intel, μία νέα σειρά Macbook με οθόνη 12″ και ένα αναβαθμισμένο MacBook Air. Δυστυχώς το τελευταίο δεν θα δεχτεί νέα Retina οθόνη παρά μόνο αναβαθμισμένο επεξεργαστή, καθώς η Apple θεωρεί το νέο MacBook Pro 13″ (χωρίς touch bar) τον διάδοχο του MacBook Air.

Ενώ καμιά από τις παραπάνω αναβαθμίσεις δεν αποτελεί σημαντικό νέο, είναι ευχάριστο να βλέπουμε ότι η Apple θέλει να φέρει της τελευταίας γενιάς hardware στα laptop της. Μην ξεχνάμε ότι οι γρίνιες σχετικά με τα νέα MacBook Pro και για την επιλογή της εταιρίας να τοποθετήσει περσινούς επεξεργαστές, ήταν πάρα πολλές. Στην συγκεκριμένη αναφορά του Bloomberg δεν λέγεται κάτι σχετικά με τις αποδόσεις τον USB-C θυρών των MacBook Pro, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι πάλι θα χρειαζόμαστε αντάπτορες για την καθημερινή χρήση τους.

Η σειρές MacBook με οθόνη 12″ και MacBook Air είναι αναμενόμενο ότι θα υποστούν αναβαθμίσεις καθώς η εταιρία τις έχει “ξεχάσει” από το 2016 και 2015 αντίστοιχα. Αναμένουμε λοιπόν να ανακαλύψουμε τα σχέδια της Apple στην φετινή WWDC 2017 που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

HTC U11 : το smartphone που του αρέσει να το "σφίγγουν"

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

H Nokia επιστρέφει με dual camera συσκευή (βίντεο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here