Η επόμενη γενιά των smartphone της Apple θα έρθει με οθόνη που υποστηρίζει τεχνολογία True Tone, σύμφωνα με αναφορές των Barclays. Μέχρι σήμερα η μόνη συσκευή της εταιρίας που διαθέτει τέτοια τεχνολογία είναι τα τελευταία iPad Pro με οθόνη 9.7″.

Τι είναι η True Tone τεχνολογία? Ουσιαστικά πρόκειται για μία τεχνική που επιτρέπει στην οθόνη της συσκευής να προσαρμόζει την εμφάνιση της, βάση του περιβάλλοντα φωτισμού και θερμοκρασία χρώματος. Για παράδειγμα η οθόνη της συσκευής συμπεριφέρεται τελείως διαφορετικά αν βρισκόμαστε σε ένα δωμάτιο με ψυχρό φωτισμό, σε σχέση με την χρήση της σε εξωτερικό χώρο με θερμό φωτισμό. Το αποτέλεσμα είναι η άρτια και ξεκούραστη χρήση της.

iPhone-8-true-tone-display-800x420

Η True Tone τεχνολογία θυμίζει λίγο το Night Shift, το οποίο απλά προσαρμόζει την θερμοκρασία του χρώματος της οθόνης σύμφωνα με την ώρα. Το night Shift δεν είναι τόσο έξυπνο για να προσαρμόσει την οθόνη μόνο του, αλλά αναμένει από τον χρήστη να προβεί στις κατάλληλες ρυθμίσεις θερμοκρασίας. Επομένως μπορούμε να φανταστούμε το True Tone σαν ένα αυτόματο Night Shift, όλο το 24ωρο.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η Blackberry ετοιμάζει το επόμενο Tablet της

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Η δυνατότητα του Photoshop που επιτρέπει το "κλέψιμο" οποιασδήποτε φωτογραφίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here