Η ColorWare είναι μια εταιρία η οποία είναι γνωστή λίγο πολύ σε όλους μας, λόγω των skins που παράγει για τα κινητά και δίνει μια άλλη αίσθηση σε αυτά.

Η εταιρία αυτή όπως φαίνεται θα είναι πίσω από τον νέο Retro σχεδιασμό του iPhone 7 plus και θα το ονομάσουν όπως αναφέρει η ColorWare iPhone 7 Plus Retro Edition. Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία η ρετρό έκδοση έχει τα χρώματα ενός κλασσικού Mac υπολογιστή.

Θα έχει ένα μπεζ φινίρισμα όπως φαίνεται και το λογότυπο της Apple θα είναι χρωματιστό στα χρώματα της εταιρίας όπως δηλαδή πρωτοξεκίνησε. Η έκδοση αυτή του iPhone 7 Plus θα έρθει σε συγκεκριμένο αριθμό κομματιών και θα είναι διαθέσιμο για ένα πολυ μικρό χρονικό διάστημα στην αγορά και για τους τυχόν δύσπιστους είναι ότι το Retro iPhone 7 Plus ότι θα έρθει και με αριθμό γνησιότητας.

Retro iPhone 7 Plus

Ωστόσο, Θα έρθει με τα ίδια χαρακτηριστικά με το iPhone 7 Plus αφού το μόνο που θα αλλάξει θα είναι ο χώρος αποθήκευσης δηλαδή θα έρθει με 256GB μνήμης. Και αν είστε fan της Apple και θέλετε να το αποκτήσετε πρέπει να ξέρετε ότι η Retro Edition θα είναι ακριβή σε σχέση με αυτά που μας έχει συνηθίσει η Apple αφού κοστολογείται στην τιμή των $1.899 δηλαδή $930 περισσότερα από την αντίστοιχη έκδοση του iPhoen 7 Plus 256GB. Επίσης, θα είναι unlocked συσκευή ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμη σε όλους τους φορείς κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως. Μπορείς να το αποκτήσεις από εδώ.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Τα μικρά νέα της εβδομάδας #14

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Google Chrome: Περιορίζει επιτέλους την κατανάλωση ενέργειας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here