Η Apple μόλις τον περασμένο Οκτώβρη έκανε διαθέσιμο στην αγορά το νέο της μοντέλο στην κατηγορία των laptop της. Αυτό ήταν το εντυπωσιακό MacBook Pro το οποίο ήρθε με μια έκπληξη στην αγορά δηλαδή την Touch Bar. Ωστόσο, σήμερα η αμερικάνικη εταιρία τεχνολογίας για κάποιον λόγο διάθεσε την ανανεωμένη σειρά αυτών των laptops  και πάλι στην αγορά.

Όπως επισημάνθηκε από την MacRumors, το MacBook Pro 2016 χωρίς την Touch Bar δηλαδή τα “ανακαινισμένα” μοντέλα εμφανίστηκαν σε πολλά Apple Stores. Η Apple προσφέρει τα laptop της με έκπτωση μεταξύ 12 και 16 τοις εκατό από την αρχική τους τιμή. Στην ουσία προσφέρει δύο διαφορετικές εκδόσεις με λίγες διαφορές.

Δηλαδή είναι αυτή με τον νέο επεξεργαστή της Intel, δηλαδή τον Core i7 στα 2.4GHz.

1 copy

Και το δεύτερο μοντέλο είναι με τον Intel Core i5 στα 2.0GHz.

2

Στην αγορά κυκλοφορούν τα ανακατασκευασμένα μοντέλα από την Apple του MacBook Pro, όπου έχουν αρχίσει ήδη πωλούνται αρκετά γρήγορα. Ωστόσο, μην σας προκαλέσει έκπληξη αν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Apple και δείτε αυτά τα μοντέλα και όχι αυτά με το Touch Bar.

Η Big A όπως αναφέρουμε την Apple έχει πάρει όλα τα refurbished προϊόντα της τα ανακατασκευάζει μέσα από έναν λεπτομερή έλεγχο, επισκευή , καθαρισμό του εσωτερικού και τελικά τα ανακατασκευάζει προσεχτικά κάτω από μια αυστηρή επιθεώρηση.

Ωστόσο, αν αναζητάτε μια αναβαθμισμένη έκδοση του νέου MacBook Pro σε χαμηλότερη τιμή, τότε αυτή θα είναι η μοναδική σας λύση.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Σημαντικές αναβαθμίσεις λογισμικού για τα PS4 και PS4 Pro.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Τα Joy-cons μπορούν να λειτουργήσουν με το NES Classic Edition

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here