Η ηχογράφηση των συνομιλιών μας στο iPhone είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Μπορούμε είτε να αγοράσουμε κάποια εφαρμογή που ηχογραφεί μόνο της τηλεφωνικές μας κλήσεις και όχι αυτές μέσω Skype και Messenger, είτε να χρησιμοποιήσουμε κάποιο μαγνητόφωνο για εξωτερική ηχογράφηση. Σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει λύση η PhotoFast με το ολοκαίνουργιο porject της που ακούει στο όνομα Call Recorder.

Η συσκευή της Photofast συνδέεται μέσω της Lighting θύρας του iPhone μας και μας επιτρέπει να ηχογραφούμε όλες της κλήσεις μας. Σε αντίθεση με της εφαρμογές που υπόσχονται το ίδιο, με το Call Recorder μπορούμε να ηχογραφήσουμε όλες τις κλήσεις που δεχόμαστε και από οποιαδήποτε υπηρεσία, όπως Skype, Facebook Messenger, Line, Viber κτλ. Η συσκευή αποθηκεύει τις κλήσεις μας σε αρχεία .m4a και μας επιτρέπει να τις εξάγουμε στο laptop μας.

Για τις εισερχόμενες κλήσεις που δεχόμαστε υπάρχει το κουμπί “Rec” που ξεκινά αυτόματα την ηχογράφηση, ενώ έρχεται με 3.5 χιλιοστών θύρα που μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα handsfree  ακουστικά μας. Το Call Recorder της Photofast είναι διαθέσημο μέσω της επίσημης καμπάνιας του στο Indiegogo και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η ολοκαίνουργια οικονομική σειρά Q6 της LG

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Νέα leaks του Samsung Galaxy Note 8 έκαναν την εμφάνισή τους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here