Ένας αυξανόμενος αριθμός χρηστών της Apple φαίνεται να αναφέρει έναν παράξενο ήχο που προέρχεται από τις MacBook Pro συσκευές τους και κανείς δε φαίνεται να ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει.

Πολυάριθμοι ενοχλημένοι πελάτες ειδοποίησαν το τμήμα υποστήριξης της Apple για το συγκεκριμένο γεγονός για να διαμαρτυρηθούν για αυτόν τον μυστήριο θόρυβο. Σύμφωνα με αναφορές, το πρόβλημα αυτό αφορά κυρίως την τελευταία γενιά των 15-ιντσών MacBook Pro.

Ο μυστηριώδης αυτός ήχος έχει συγκριθεί με το κλίκ ενός ποντικίου, ή το τρίξιμο που κάνει ένα πλαστικό μπουκάλι όταν το πιέζουμε. Παρόλα αυτά, η αιτία που προκαλεί αυτό τον ήχο παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστη. Αναφορές επισημαίνουν οτι ο ήχος τείνει να συμβαίνει κατα την διάρκεια εντατικών εργασιών, όπως gaming, ή video editing.

Ακολουθούν μερικά σχόλια πελατών της Apple που αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα:

“ Όταν χρησιμποιώ το λάπτοπ στα πόδια μου μερικές φορές παρατηρώ έναν θόρυβο σαν κλίκ ποντικίου που φαίνεται να έρχεται απο την δεξιά πλευρά της συσκεύης κοντά στο ηχείο”

“Ακούω συχνά τον ήχο όταν ανοίγω το λάπτοπ μου, αλλά και αρκετές φορές κατά την διάρκεια της χρήσης του. Θεωρώ οτι μπορεί να προέρχεται από την αλλαγή της θερμοκρασίας του όταν εκτελούνται πιο απαιτητικά tasks”

Κάποιοι άλλοι χρήστες του MacBook Pro, εικάζουν οτι ο θόρυβος μπορεί να προέρχεται από τους “μεντεσέδες” της οθόνης.

Παρόλα αυτά, η Apple φαίνεται να μην είναι σίγουρη για την αιτία του προβλήματος. Μερικοί χρήστες επιπλέον, ανέφεραν ενώ αντικατέστησαν εσωτερικά μέρη της συσκευής όπως την μητρική πλακέτα, το ζήτημα εξακολουθεί να υπάρχει.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το Phantom 4 Advanced έρχεται με νέες δυνατότητες και χαμηλότερη τιμή

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Είσαι έτοιμος για το νέο Google Earth ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here