Η Apple κατά την διάρκεια της παρουσίασης των νέων MacBook Pro την προηγούμενη χρονιά, ανακοίνωσε το Lg UltraFine 5K μόνιτορ. Ουσιαστικά το συγκεκριμένο μόνιτορ ήρθε για να αντικαταστήσει τις “γερασμένες” Thunderbolt οθόνες της Apple, προσφέροντας πλήρη συμβατότητα με το λειτουργικό macOS.

Πολύ σύντομα μετά την παρουσίαση τους, ξεκίνησε την διάθεση των Lg UltraFine 5K και οι χρήστες φαίνεται ότι ανταποκριθήκαν πολύ θετικά. Βέβαια, λίγο μετά την επίσημη κυκλοφορία τους υπήρξε ένα λειτουργικό πρόβλημα. Δεκάδες χρήστες ανάφεραν ότι η οθόνη σταματάει να λειτουργεί κανονικά, όταν βρίσκεται κοντά σε Wifi Router. Η Apple βλέποντας ότι τα μόνιτορ αντιμετωπίζουν όντως αυτό το σοβαρό πρόβλημα, αποφάσισε να διακόψει προσωρινά την διάθεση τους.

Συγκεκριμένα, δόθηκε η εντολή στο προσωπικό των καταστημάτων της Apple να συνεχίσουν την προβολή του προϊόντος, αλλά όταν κάποιος πελάτης δείχνει ενδιαφέρον να μην την πουλούν. Η αναφορά προήλθε και επιβεβαιώθηκε από το προσωπικό του Apple Store στην Νέα Υόρκη.

Σε προηγούμενο άρθρο μας, αναφέραμε ότι η LG αναγνώρισε το πρόβλημα που έχουν τα συγκεκριμένα μόνιτορ και δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει σε αλλαγή της κατασκευής τους, μετά τον Φεβρουάριο 2017.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Surge S1: Η Xiaomi κατασκευάζει το δικό της chipset (UPDATE 28/2/17)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Leaked: Το οικονομικό OUKITEL U16 Max με 6" οθόνη και μεγάλη μπαταρία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here